Iata ceasurile pe care le poti vinde la amanet!

Iata ceasurile pe care le poti vinde la amanet!

In zilele noastre, exista persoane care au o situatie financiara foarte buna si care sunt lipsite de orice fel de griji din punct de vedere financiar.

Exista insa si persoane care desi au avut tot timpul o situatie financiara foarte buna, trec printr-un moment de criza, asa ca pentru a face rost de bani chsh, ajung in situatia de a-si vinde bunurile de valoare, printre care si ceasurile de lux. Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, asa ca persoanele care au nevoie de bani cash isi pot vinde aici ceasurile.

Iata in continuare cateva exemple de ceasuri de lux care pot fi cumparate de catre aceasta casa de amanet.

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon

Jaeger-LeCoultre este sinonim cu stilul, clasa si mestesugul rafinat al ceasurilor de lux. Ultra Thin Moon face parte din seria Master care ofera o gama larga de ceasuri cu aceeasi forma de carcasa rotunda si setari simple, dar foarte elegante. Ceasul este foarte usor de purtat cu dimensiunea sa de 39 mm si grosimea de 9,9 mm.

Tastatura are o frumoasa faza lunara / afisare de data la ora sase, care nu este doar o complicatie placuta, ci se integreaza perfect. Master Ultra Thin Moon face o declaratie foarte clasica si este adaosul perfect pentru cei care cauta un ceas potrivit atat pentru ocazii formale, cat si informale.

Pretul unui asemenea ceas porneste undeva de pe la 7.000 de dolari, iar cei care detin un asemenea accesoriu si au nevoie de ban cash il pot vinde, iar Casa-Amanet.com care cumpara ceasuri de lux, poate fi cumparatorul ideal.

Glashütte Original Senator Observer

Daca vine vorba despre un ceas mai finut, cu pretul in jurul a 10.000 de euro, cu siguranta un ceas care merita luat in considerare este Glasshütte Original Senator Observer. Accesoriul este fabricat de catre un brand german care este cunoscut pentru crearea de ceasuri de inalta calitate, care sunt dezvoltate si asamblate in-house. Senator Observer este versiunea moderna a lui Glashütte.

Ceasul are o carcasa de 44 mm, iar cadranul dispune de un indicator de rezerva de putere la ora trei si de indicatorul de data panoramica iconic la ora sase, pentru care marca a devenit cunoscuta. O alta caracteristica importanta a ceasului este nivelul ridicat de finisare al miscarii, care este vizibil prin spatele geamului din sticla.

Asadar, acesta este un alt ceas de valoare, spre care isi pot indrepta atentia persoanele potent financiare. Cei care detin un asemenea accesoriu si au mare nevoie de bani, il pot vinde rapid, pentru ca acum exista solutia oferita de catre Casa-Amanet.com, care cumpara ceasuri de lux la cele mai atractive preturi.

Breguet Marine Big Data

Breguet este un brand pentru persoanele care se ocupa de patrimoniul si realizarile istorice ale unui ceasornicar. Marca este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai vechi branduri de ceasuri (infiintata in 1775) si este renumita pentru inventia turbionului de catre fondatorul Abraham Louis Breguet. Marine Big Data poarta traditia bogata a unui ceas Breguet cu designul sau clasic si elegant si un finisaj incredibil. Ceasul este disponibil cu un cadran incredibil manual, guilloché, care vine in negru sau in argint.

Alte caracteristici remarcabile sunt cureaua de cauciuc, ceea ce este surprinzator pe un astfel de ceas clasic, iar afisarea mare la data de sase ore. Precizam faptul ca pretul de pornire al unui astfel de ceas de lux este de peste 10.000 de euro, insa persoanele care deja detin un asemenea accesoriu, daca au nevoie de bani, il pot vinde, iar Casa-Amanet.com, care cumpara ceasuri de lux, cu siguranta va fi incantata de ideea de a achizitiona si un astfel de ceas.

Asadar, dupa cum se poate vedea, acestea sunt cateva exemple de ceasuri de lux spre care isi pot indrepta atentia persoanele care au o situatie financiara foarte buna. Precizam faptul ca toti cei care detin deja un asemenea accesoriu, indiferent de brand si model, in cazul in care au nevoie de bani cash, au posibilitatea de a-si vinde ceasul sau ceasurile.

Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux de la ele mai renumite branduri de pe piata, si ofera cele mai atractive preturi in schimbul acestora, astfel incat clientii sa fie interesati sa isi vanda ceasurile.

Leave a reply:

Site Footer