Iata ce jocuri sa incerci pe telefonul tau mobil

Iata ce jocuri sa incerci pe telefonul tau mobil

Nu lipsesc jocurile gratuite pe Android si Play Store. Dar sunt atat de multe astazi incat este dificil sa gasesti titluri de calitate care sa poata ramane in memoria smartphone-ului tau Android mai mult de cateva minute.

Iata o mica selectie de jocuri gratuite vechi sau noi, din diferite genuri si teme. Aceasta lista nu trebuie sa fie exhaustiva, dar, desigur, puteti sugera jocurile preferate in comentarii, astfel incat sa le putem adauga aici.

Intra pe service GSM Bucuresti atunci cand cauti cele mai bune produse pentru telefonul tau sau ai nevoie de reparatii.

  • REBEL INC.

Cunoasteti jocul Plague Inc.? Aceasta este o simulare foarte populara si distractiva, care va pune in controlul unei epidemii cu scopul de a eradica toata viata de pe planeta. Rebel Inc. ia acelasi principiu si este dezvoltat de aceiasi creatori, dar de data aceasta va trebui sa lupti impotriva unei insurgente si sa-ti pastrezi puterea asupra unei regiuni.

Este un joc gratuit minunat care poate fi jucat si offline. O plata in aplicatie este oferita pentru a elimina publicitatea.

  • SIMS MOBILE

Sims si smartphone-uri este o poveste lunga. Licenta emblematica de gestionare a Electronic Arts a revenit cu o noua copie in 2018: The Sims Mobile. Acest nou opus preia principiile de baza ale licentei: jucatorul creeaza un avatar uman a carui viata, habitat, munca si relatii sociale vor trebui gestionate.

Inca in joc gratuit, cu achizitii in aplicatie, The Sims Mobile a fost mult mai bine primit decat episoadele anterioare, datorita continutului mai generos, fara a merge la plata.

  • ANIMAL CROSSING POCKET CAMP

Animal Crossing este o licenta bine-cunoscuta de la Nintendo si ca Super Mario sau Fire Emblem, acesta a exportat si pe mobil si se numeste Animal Crossing Pocket Camp. Scopul jocului este sa va creati si sa va gestionati campingul intr-o lume formata din animale amuzante.

Acest titlu ofera in mod evident o simtire a simularii vietii si trebuie sa va hraniti prietenia cu personajele care va viziteaza tabara, completand cautarile pe care vi le trimit.

  • ROLLERCOASTER TYCOON TOUCH

RollerCoaster Tycoon Touch este versiunea mobila a RollerCoaster Tycoon lansata initial pe PC. Bine potrivit pentru dispozitive mobile, RollerCoaster Tycoon Touch a lasat deoparte tabelele aproape ilizibile ale altor titluri disponibile in Play Store.

Modul editor permite distractiei obisnuite, precum si celor noi. Aveti grija, totusi, acesta este gratuit, astfel incat sa puteti avea rabdare si sa utilizati moneda virtuala pentru a debloca atractii sau pentru a cheltui bani reali.

  • ADAPOST ANTIATOMIC

Lansat in 2015, Fallout Shelter a fost initial menit sa fie o mica aplicatie menita sa promoveze consola si jocul PC Fallout 4. Cu toate acestea, este un joc de gestionare a adaposturilor nucleare foarte ingrijit in care jucatorul trebuie sa gestioneze o populatie subterana. coabitati, lucrati si trimiteti cateva expeditii in strainatate.

Este dragut, inteligent, iar estetica va atrage cu siguranta fanii seriei de jocuri de rol post-apocaliptice.

  • SIMCITY BUILDIT

SimCity este jocul de referinta in ceea ce priveste managementul orasului. Pe aceasta adaptare mobila, iti poti construi orasul din orice unghi: drumuri, cladiri, magazine etc. Deveniti un primar exemplar al unei mari megalopole pe masura ce va imbunatatiti orasul.

Leave a reply:

Site Footer