Huawei-Mate-20-Pro

Huawei Mate20 Pro

Huawei Mate 20 Pro este cel mai impresionant telefon pe careHuawei l-a produs vreodata, iar despre acest smartphone se pot gasi informatiipe orice blog telefoane mobile.

Primul lucru pe care il observati cand scoateti Huawei Mate 20 Pro din cutie este ca arata foarte asemanator cu modelul Samsung din vara anului 2018, si anume Galaxy S9.

Mate 20 Pro se simte mai greu in mana decat S9 (avand 189 de grame comparativ cu 163 de grame ale lui Galaxy S9) si datorita subtilitatii impresionante a tehnicii hiper optice de pe backplate, arata mai multa calitate.

Ecranul Huawei Mate 20 Pro urmareste tendinta de antrenare vazuta in industrie in ultimii ani, telefonul fiind echipat cu un panou OLED de 6,39 inchi, in timp ce raportul de aspect inalt si spatios de 19,5: 9. Tot aici mai putem aminti si capabilitati calde si bogate in HDR si o rezolutie clara de 1400 x 3120 cu un 538 ppi.

Calitatea ecranului Huawei Mate 20 Pro este cea mai evidenta atunci cand vizionati continut HDR de inalta rezolutie din Netflix si Amazon, oferind culori vii si contrast marcat.

In ceea ce priveste hardware-ul, Huawei Mate 20 Pro vine cu o suita de hardware de baza. Procesorul de 7nm Kirin 980, de exemplu, este cel mai rapid procesor mobil din lume si, combinat cu o memorie RAM generoasa de 6GB, telefonul a returnat scoruri de referinta foarte puternice in GeekBench 4.

Intr-adevar, scorul multi-core al Huawei Mate 20 Pro de 9.714 depaseste Samsung Galaxy Nota 9, care a postat doar 9.016 in acelasi test.

Si acest hardware de baza extrem de puternic conduce, fara indoiala, la performante foarte puternice pe intregul dispozitiv, cu Android 9.0 Pie si EMUI 9.0 care ruleaza mai mult decat perfect.

In alta parte, in ceea ce priveste hardware-ul, trebuie amintit ca dispozivitul vine cu un spatiu de stocare de 128 GB, dar si cu o baterie de 4.200 mAh.

In ceea ce priveste sistemul de camere, din punct de vedere hardware, veti obtine alte setari pentru obiectivele triple in spatele echipamentului Huawei Mate 20 Pro, cu un obiectiv cu unghi larg de 40 MP f / 1,8 care colaboreaza cu un obiectiv telephoto f / 2,4 cu unghi ultra f / 2,2 si f / 2,4.

Tot in ceea ce priveste camera foto, putem spune ca aceasta dispune de inca un numar impresionant de caracteristici precum Foto, Noapte, Portret, Video, Pro, Panorama, Monocrom (Camera foto monocroma, asa cum a fost utilizata pe P20 Pro a fost eliminata, totusi), Time-lapse.

In cadrul fiecarui mod de fotografiere exista, de asemenea, o multime de optiuni suplimentare, care va permit sa adaugati filtre, sa modificati numeroase setari de frumusete, sa modificati echilibrul culorilor si sa actionati diferite niveluri de zoom, incluzand miscarea puternica a noului mod de zoom digital 0.6x.

Bateria terminalului este si ea una foarte buna, de 4200 mAh, ceea ce inseamna ca utilizatorii se vor putea bucura de o autonomie foarte buna.

In ceea ce priveste sistemul de operare, trebuie precizat ca Huawei Mate 20 Pro este unul dintre primele telefoane care vin sa impacheteze Android 9.0 Pie din cutie.

Leave a reply:

Site Footer