HTC One M9 sau Samsung Galaxy S6

HTC One M9 sau Samsung Galaxy S6

Daca in prezent aveti un One M8 unicul motiv unicul  pentru update este camera fotografica si singurul care poate sa decida in cazul in care un asemenea upgrade e justificat.

Daca aveti nevoie de reparatii HTC e recomandat ca de fiecare data sa mergeti intr-un service si sa nu va apucati sa reparati acasa singuri.

Principalul rival pe care il are HTC One M9 e Samsung Galaxy S6 dar diferentele dintre cele doua sunt foarte mari. One M9 este cel care pluseaza in mod sigur la estetica, si ecranul si rezolutia mai apropiata de rezolutiile normale pentru segmentul acesta vor conta tot la fel de mult.

Samsung va ramane in continuare preferatul pentru o gama vasta de useri fiind  apreciat si pentru performantele sale foarte bune in ciuda multor aplicatii nefolositoare cu care va veni din fabricatie.

Noul HTC One M9 este disponibil si in zona europeana din marie 2015 moment in care a ajuns si in Romania in primvara aceluiasi an. Preturile pentru el erau deja anuntate in mod oficial dar cel mai porbabil ca One M9 costa la fel ca M8 inca de la lansare. Au fost de asemenea si zvonuri care anuntau un pret mai mare.

Aceste doua modele de telefoane si-au disputat intens titlul de cel mai bun si cel mai cautat telefon care are Android si in acest moment. Samsung a ramas insa numarul 1 in zona de telefoane mobile Smart pe cand HTC aminteste ca tot varful sau de gama a primit in ultima vreme titlul de telefonul inteligent al anului.

Cele doua dispozitve au fost lansate pe piata in aceeasi zi mai exact pe 11 aprilie si pretul din Romania la liber a ajuns initial la o valoare de 3000 de lei.

Designul e unul din lucrurile pe care le vedem din prima la un telefon si cei de la HTC au lucrat foarte mult in directia aceasta pentru un nou HTC care vine cu o carcasa facuta 90 la suta din aluminiu.

Compania HTC nu a trecut deloc peste finisaje pe care le-a lucrat intens in asa fel incat carcasa se simt foarte placut in mana.

Personalul de la cnet sustine ca acesta este cel mai frumos telefon care are ecran mare existent pe piata.

De asemenea, nu vom putea trece cu vederea nici ca Samsung e mai usor avand cu 15 grame mai putin decat rivalul sau insa designul nu este foarte diferit fata de cel al modelului precedent. In ceea ce priveste interfata amandoua firmele au muncit si aduc imbunatatiri considerabile

Telefonul HTC One Mini 2 este similar ca si desing cu M8  dar ii lipseste camera cu focalizare selectiva si alte efecte ce au incantat varful de gama pe care il are HTC.

Varianta mini este prezenta in 3 culori mai excat alb, gri ori sampanie. Alaturi de noile imagini au aparut si specificatiile sale iar HTC One Mini are ecranul de 4.5 inch si o rezolutie de 720 px, cipul este Snapdagon 400 si procesorul este quad core. Telefonul are si card micro SD.

Leave a reply:

Site Footer