Google Ads, pentru a va atinge tinta comerciala

Google Ads, pentru a va atinge tinta comerciala

Aceasta este una dintre cele mai bune arme pentru obtinerea de clienti potentiali calificati. Daca campania voastra de linkuri sponsorizate este conceputa corespunzator, aceasta va stimula achizitia de trafic pe site-ul vostru. Va va permite sa va concentrati asupra persoanelor care cauta in mod activ oferta de publicitate online!

Oamenii cauta produsele sau serviciile voastre. Platforma va permite sa va optimizati afisajul pentru a aparea doar atunci cand doriti sa cumparati ceea ce oferiti.

Indiferent de bugetul, piata sau dimensiunea afacerii voastre, exista multe beneficii pe care le puteti obtine. De asemenea, puteti suspenda campaniile alese. Adwords este ideal in orice moment, deoarece jurnalul vostru este plin pentru urmatoarele 3 luni, de exemplu. Vizati anumite tari, regiuni sau orase. Puteti viza numai utilizatorii de smartphone-uri sau persoane care sunt Google, Youtube si multe site-uri partenere.

Bugetele alocate sunt determinate de ceea ce doriti sa cheltuiti. Asta include bugetul vostru zilnic si poate creste pana la costul pe clic pe care sunteti dispus sa-l platiti pentru un anumit cuvant cheie.

Spre deosebire de alte strategii de publicitate, platiti doar atunci cand clientul a facut clic pe anunt. Prin optimizarea campaniilor de promovare Google Ads, puteti obtine un ROI de neegalat din alte strategii de marketing digital. Cu toate acestea, este nevoie de timp si cu siguranta ati prefera sa va concentrati pe oferirea produselor si serviciilor voastre.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, ar trebui sa va optimizati continuu campaniile. Inca o data, Google va ajuta in acest sens, oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie.

Dupa ce ati gasit grupurile de anunturi si cuvintele cheie care va ofera cele mai bune profituri, ar trebui sa va dedicati eforturile si bugetele acestora. Daca o campanie publicitara, sau doar o parte a acesteia, este excesiv de costisitoare, o puteti elimina. Dedicati-va bugetul celor mai profitabile campanii si testarilor viitoare.

Un mare avantaj al infiintarii unei campanii Google Adwords este masurarea precisa a rezultatelor pe care le ofera. Veti cunoaste ratele  de conversie, sumele licitate necesare pentru a aparea in partea de sus, cea mai potrivita pagina de destinatie pentru un anumit cuvant cheie… Descoperiti principalii KPI-uri (Key Performance Indicators) Google Adwords de monitorizat.

Google Ads va ofera foarte rapid rezultate pe care le puteti intelege cu usurinta. Puteti genera automat rapoarte. Veti urma astfel campaniile de creditare fara a fi nevoit sa stati cu nasul in ele.

Interfata Google Ads este usor de inteles. Va ofera o multime de informatii care va permit sa analizati profitabilitatea campaniilor. Ma gandesc la cuvintele cheie care genereaza trafic pe site-ul vostru, la CPC (cost pe clic) sau la anunturile care va sensibilizeaza cel mai mult potentialii clienti.

Nu mai cheltuim orbeste.

In cativa ani, Google a devenit una dintre cele mai mari companii din lume. Milioane de oameni dau clic pe reclamele AdWords in fiecare zi, chiar si in mod regulat, fara sa-si dea seama. Aceasta inseamna ca afacerea de tip optimizare SEO  va poate trimite cantitati masive de trafic in fiecare zi.

Leave a reply:

Site Footer