Functii mai putin comune pentru utilizatorii de Whatsapp

Functii mai putin comune pentru utilizatorii de Whatsapp

Cei care utilizeaza Whatsapp pe telefoane Samsung sau pe orice alt dispozitiv ar trebui sa ia in calcul urmatoarele functii interesante.

LA REVEDERE STALKERI!

WhatsApp include functia „ultima prezenta online” activata automat. Aceasta inseamna ca fiecare dintre persoanele de contact pot vedea ultima data cand ati fost online si ati folosit aplicatia.

Dar daca iti pasa sa iti protejezi confidentialitatea si sa  respingi persoanele care te urmaresc printre persoanele de contact, atunci acest hack este solutia pentru tine. Poti dezactiva functia „ultimul online” in orice moment, astfel incat utilizarea WhatsApp sa ramana ascunsa.

Si asa functioneaza:

 • Mai intai, deschideti WhatsApp pe smartphone-ul tau iPhone sau Android.
 • Pe un dispozitiv iOS, selecteaza „Setari” in partea dreapta jos.
 • Pe un dispozitiv Android, atingeti cele trei elemente de meniu din coltul din dreapta sus si selecteaza „Setari”.
 • Acum pasii sunt aceiasi pentru ambele telefoane mobile: Apasa pe „Cont” si apoi pe „Confidentialitate”.
 • Acum selectati caracteristica „Ultimul online” si poti alege daca informatiile trebuie afisate pentru toata lumea, pentru nimeni sau numai pentru persoanele de contact. Deci, daca vrei sa ascunzi informatiile, alege „Nimeni”.

Dupa ce ai modificat aceasta setare, alte persoane din aplicatie nu vor mai vedea ultima data cand ai fost online.

CHATURILE ENERVANTE POT FI DATE IN SPATE

Toata lumea foloseste WhatsApp si numarul de chaturi de pe un smartphone se acumuleaza in cel mai scurt timp. Se poate intampla rapid sa fie trecut cu vederea unul singur dintr-o lista lunga de istorii de chat. Deci, daca nu doriti sa petreceti ore in cautarea unui anumit chat, incercati acest hack util: WhatsApp va ofera optiunea de a tine chat-urile preferate in partea de sus. Acest lucru pune capat cautarii enervante.

Nu ar fi minunat daca ai putea accesa chat-urile preferate chiar mai repede fara sa deschizi mai intai WhatsApp? Un hack practic face exact acest lucru posibil: salvati chaturile preferate ca o comanda rapida pe ecranul de pornire al smartphone-ului. Daca dati clic pe acest link, veti ajunge direct la chatul preferat cu o anumita persoana.

TRIMITETI MESAJE AMUZANTE CU PROPRIILE GIF-URI

GIF-urile au devenit o parte integranta a internetului. Animatiile si videoclipurile scurte si repetate sunt de fapt peste tot si sunt excelente pentru a trimite mesaje amuzante. Puteti trimite fie GIF-uri folosind aplicatii precum Giphy – fie puteti sa creati propriile  videoclipuri. Cu acest hack, animatiile primesc o nota foarte personala. Pana in prezent, insa, functia a fost disponibila numai pentru utilizatorii iOS.

 • In primul rand, inregistrati un videoclip care nu depaseste sapte secunde. Sau editati un videoclip mai lung pana cand ajunge la acea lungime.
 • Acum deschideti WhatsApp pe iPhone si accesati chat-ul in care doriti sa trimiteti GIF-ul.
 • Atingeti plusul de langa campul de introducere si selectati „Biblioteca foto si video”.
 • Selectati videoclipul, astfel incat meniul de editare sa se deschida cu o cronologie simpla.
 • Treceti la modul GIF folosind comutatorul din coltul din dreapta sus.
 • Acum puteti defini sectiunea pentru GIF in cronologie, mutand sageata de delimitare dupa cum doriti.
 • Acum, atingeti sageata de trimitere din partea dreapta jos si GIF-ul va fi trimis.

 

Leave a reply:

Site Footer