Folie pentru unghii: Trucuri pentru aplicarea corecta

Folie pentru unghii: Trucuri pentru aplicarea corecta

Folia este un accesoriu ideal pentru decorarea unghiilor, oferind un aspect metalic. Trebuie sa cunosti sfaturile pentru a realiza o arta frumoasă pe unghii folosind acest tip de folie.

Astazi, acest articol te va indruma sa lucrezi cu folia la tot felul de modele frumoase si iti va oferi inspiratii pe care sa le incerci atunci cand te ocupi de manichiura. Haide sa vedem!

Ce este folia pentru unghii?

Transferul de unghii este o foaie subtire, are mai multe imprimeuri, de la cele de baza la cele mai sclipitoare si futuriste. Cu el transferi designul foii pe unghie, de unde si numele de “transfer”, dar este cunoscut si sub numele de “Nail Art Foil”. Nu vei gasi oja care sa dea acelasi efect pe unghiile tale precum folia de transfer.

Banda de folie este de obicei aplicata cu un adeziv specific pentru aceasta lucrare, dar Top Coat poate servi ca alternativa la realizarea acestui decor. Dupa ce ti-ai pregatit unghiile si ai aplicat un gel de constructie Macks Builder UV, poti aplica Top Coat-ul sau adezivul si apoi sa intinzi folia pe toata lungimea unghiilor.

Cum se aplica transferul de unghii?

Pasii nostri atunci cand vine vorba despre foliile de transfer sunt urmatorii:

Pasul 1: Emaileaza unghiile cu o culoare asemanatoare cu transferul ales.

Pasul 2: Taie transferul in bucati intotdeauna putin mai mari decat unghiile.

Pasul 3: Cu gelul uscat, aplica un strat subtire si uniform de adeziv de transfer. Asteapta 4 minute pana cand lipiciul devine transparent.

Pasul 4:  Pozitioneaza bucata de transfer pe unghie cu modelul in sus, iar cu ajutorul unui tampon de vata lipeste-o in toate colturile unghiei pana se transfera.

Pasul 5:  Aplica un strat de finish deasupra si asteapta 20 de secunde sa se usuce. La final poti da peste si cu un strat de lac transparent. Acest lucru va creste durabilitatea designului de pe unghia ta.

Nu te astepta la rezultate perfecte

Si, in sfarsit, ultima informatie esentiala despre banda folie este: nu arata niciodata perfect!

Stiu, in reclame unghia apare perfecta, de parca imprimeul s-a transferat impecabil pe unghii, insa in practica este diferit. Exista intotdeauna un loc in care folia nu a aderat la lipici.

Calitatea benzii de folie si a adezivului sunt importante in proces, precum si uniformitatea suprafetei unghiilor.

De asemenea, trebuie sa astepti un timp pentru ca imprimarea sa se transfere corect inainte de a indeparta foaia de pe unghii.

Folosirea lacului de unghii de culoare asemanatoare cu folia pe care doresti sa o utilizezi pe unghii ajuta la ascunderea micilor defecte care raman. Asa ca, de exemplu, daca vei folosi o folie de argint, foloseste un gel argintiu metalic dedesubt.

Si, sa recunoastem, a invata toate acestea necesita timp!

Acum ca stii trucurile, sfaturile si secretele benzii de folie, ce zici sa te uiti la fotografii pentru inspiratie? Dupa cum poti vedea, cautarea unghiilor perfecte din folie este mai usoara decat pare, precum si realizarea acestora. Tu ce parere ai despre acest efect?

Leave a reply:

Site Footer