Finish UV unghii cu aspect estetic de lungă durată

Finish UV unghii cu aspect estetic de lungă durată

Un finish UV unghii este un strat de acoperire multifuncțional care poate fi folosit atât ca bază pentru unghii, cât și ca strat de acoperire. Ca bază de unghii, produsul protejează și netezește suprafața unghiilor pentru o mai bună aderență a ojei.

Finish UV unghii, Le Vole, UP Coat poate fi utilizat ca strat superior și oferă un finisaj strălucitor și longevitate gelului sau ojei semiparmanente. Gelul singur nu este suficient pentru ca acoperirea de pe unghii să dureze câteva săptămâni.

Pentru un rezultat de durată, ai nevoie de finish UV unghii. Funcțiile principale ale unui finish UV unghii sunt protejarea culorii de zgârieturi, diverse deteriorări mecanice, protecția culorii împotriva efectelor mediului, apei dure, a substanțelor chimice, crearea reflexiei perfecte a obiectivului, alinierea suplimentară, prezența filtrelor UV în compoziție, protejarea manichiurii de arsuri la soare, securizarea proiectelor de înaltă calitate, precum și conferirea unor efecte suplimentare care elimină aspectul plictisit. În ceea ce privește consistența, un top pentru unghii poate fi gros și lichid, dar aceste concepte sunt foarte relative.

Unele topuri sunt lichide ca apa, iar altele sunt atât de groase încât se întind ca o gumă, fiind denumite ca densitate medie și lichidă. Pentru a înțelege grosimea topului UV, trebuie doar să scoți pensula din sticlă și să-i vezi densitatea.

Finish UV unghii – finisaj mat

Există două tipuri de Finish UV unghii: catifelat și satinat. Finish-urile catifelate au un aspect moale, plușat și mențin acest aspect plăcut pe tot parcursul timpului de purtare a manichiurii. Finish-ul cu aspect catifelat este poros, iar murdăria este atrasă de acești pori. Prin urmare, este mai bine să îl alegi pentru aplicare pe culorile întunecate și medii.

O acoperire întunecată de murdărie nu va fi puternic vizibilă, dar va apărea praf albicios și senzația va fi plăcută la atingere. Top Cat-urile satinate nu mai dau senzații atât de plăcute. Sunt doar mate la suprafață.

După 1-2 săptămâni, încep să se estompeze și să strălucească ușor. Sunt ideale pentru nuanțe deschise. Desigur, se pot murdări, dar în orice caz, nu la fel de mult ca și cele catifelate.

Finish UV unghii – finisaj strălucitor

Finish-urile cu strălucire (paiete) adaugă efect oricărei culori solide. Acestea sunt foarte utile atunci când cauți o culoare specifică a gelului cu strălucire, dar pur și simplu nu o poți găsi.

Paietele din blaturi vin într-o varietate de dimensiuni și nuanțe, astfel încât să poți crea cu ușurință efectul dorit. O categorie separată de Finish UV unghii sunt topurile pentru securizarea manichiurii.

Datorită unei formule speciale, acestea fixează perfect desenele (modele glisante, modele în tehnici de turnare, frecare etc.) și, datorită elasticității lor, asigură uzura pe termen lung a unghiilor artificiale, fără așchiere sau decojire. Baza și stratul superior pot fi flexibile sau rigide.

Acest criteriu afectează portabilitatea stratului de acoperire, deoarece combinația greșită de bază și vârf poate duce la crăpături și așchii. Filtrul UV protejează manichiura de radiațiile ultraviolete în exces.

Un top fără filtru nu îndeplinește această funcție, iar straturile inferioare ale stratului de acoperire se pot îngălbeni în timp. Prin urmare, este mai bine să nu folosești astfel de topuri pe lacurile de gel ușoare.

Leave a reply:

Site Footer