Factori de considerat pentru stabilirea preturilor SEO

Factori de considerat pentru stabilirea preturilor SEO

Pentru a stabili cat costa o optimizare seo  trebuie sa luat in considerare urmatorii factori:

1.    Volumul de munca depinde de optiunea de servicii complete de SEO sau de servicii punctuale. Daca un client isi scrie textele si articolele, dar indrumat de un specialist SEO, respectiv isi obtine singur backlinkurile, atunci munca SEO propriu-zisa are un volum mai mic. Cu cat un site este mai complex, cu atat volumul creste.
2.    Domeniul de activitate – exista foarte multe domenii, dintre care, de exemplu, se pare ca domeniul tehnic este mai dificil de optimizat.
3.    Concurenta online se refera la concurenta domeniului de activitate si a cuvintelor cheie targetate si se realizeaza prin investii mai mari in promovare.
4.    Know-how si experienta se refera la serviciile specialistilor SEO, care sunt cele mai bune servicii in domeniul in care nu orice client poate efectua optimizarea, pentru ca nu are accces la codul sursa al site-ului, trebuie sa fie foarte atent si la anumiti asa-zisi specialisti SEO care ofera servicii de proasta calitate prin care site-ul poate fi penalizat de Google. Daca un client are promovare pe costuri mari, dar nu are beneficii este posibil sa fi investit in articole care nu sunt citite de nimeni cu link-uri no-follow.

Sunt doar cativa dintre cei mai importanti factori pe care daca ii luati in considerare ca si client care doreste ca optimizarea SEO sa dea cele mai bune rezultate, si sa solicitati companiei SEO si specialistilor sa respecte aceste cerinte.

Pentru ca uneori clientii nu dau mare importanta optimizarii SEO, trebuie sa fie mai informati in privinta acestei activitati deosebit de necesara, si sa cunoasca, prin urmare, ca preturile se stabilesc in functie de factorii de baza, adica de volumul de munca, de domeniul de activitate, de concurenta online, know-how si experienta.

Investiile efectuate la timp si cu seriozitate vor da rezultatele dorite in obtinerea rankingului prin optimizare SEO, si atunci nu va conta foarte mult cat costa o optimizare seo pentru ca este o investitie avantajoasa.

Desigur, orice comanda onorata de specialistii SEO cu succes duce atat la cresterea numarului de clienti pentru firma de optimizare SEO, care va fi recomandata de catre clientul multumit altor posibili clienti.

Prin pastrarea clientilor fideli, costurile se vor reduce, pentru ca orice companie SEO cu strategii de piata bine puse la punct trebuie sa asigure clientii cu servicii profesioniste, dar si cu fidelizarea preturilor pentru a elimina concurenta.

In concluzie, tineti cont ca si client care doreste o optimizare SEO de factorii enumerati mai sus, verificati sau cereti consultanta permanenta pentru a va asigura ca serviciile SEO sunt puse in slujba clientilor si preturile reflecta calitatea acestor servicii.

De asemenea, in alegerea firme care face SEO trebuie sa va asigurati ca specialistii SEO au experienta vasta in domeniu, pentru ca se pot oferi multe solutii, si nu toate sunt cele mai bune, pentru ca nu toti cei care lucreaza SEO s-au specializat, ci doar au o minima experienta. Tineti cont de factorii de mai sus si optimizarea SEO va fi productiva!

Leave a reply:

Site Footer