Examen cu ultrasunete Doppler la brat sau picior

Examen cu ultrasunete Doppler la brat sau picior

Probabil ati auzit discutandu-se despre cel mai bun dispozitivele Bistos Hi-dop Vascular Doppler , si doriti sa aflati care este cel mai bun Bistos Hi-dop Vascular Doppler din piata, asa ca vom discuta in cele ce urmeaza despre asemenea echipamente, dar si despre ecografie Doppler.

HI-dop Vascular Doppler de la bistos este echipat cu un difuzor de inalta performanta care ofera o acustica optima. Bataile inimii, ritmul cardiac si starea bateriei pot fi citite pe ecranul LCD mare. Un numar mare de transpondere doppler sunt disponibile pentru HI-dop, astfel incat sa puteti selecta sonda adecvata pentru a satisface cerintele dvs. personale.

Detalii produs:

 • Doppler vascular cu difuzor integrat de inalta performanta;
 • De asemenea, potrivit ca doppler fetal, cu utilizarea unui transponder de 2 MHz;
 • Roata rotativa pentru reglarea volumului;
 • Conexiune disponibila pentru casti (priza de 3,5 mm);
 • Ecranul LCD mare indica bataile inimii, ritmul cardiac si starea bateriei;
 • Timp de functionare de aprox. 6 ore (utilizare continua) cu baterii complet incarcate;
 • Functioneaza cu 2 baterii AA;
 • Functie de economisire a energiei (oprire automata);
 • Livrat fara transponder! In accesorii se gasesc sonde adecvate pentru dopul vascular HI-dop.

Ce este o ecografie Doppler?

O ecografie Doppler este un test care utilizeaza unde sonore de inalta frecventa pentru a masura cantitatea de flux de sange prin arterele si venele, de obicei cele care furnizeaza sange in bratele si picioarele tale.

Studiile de flux vascular, cunoscute si sub denumirea de studii de flux sanguin, pot detecta fluxul anormal in interiorul unei artere sau a unui vas de sange. Acest lucru poate ajuta la diagnosticarea si tratarea unei varietati de afectiuni, inclusiv cheaguri de sange si circulatie slaba. O ecografie Doppler poate fi utilizata ca parte a unui studiu privind fluxul de sange.

O ecografie Doppler este o procedura fara riscuri si fara durere, care necesita putina pregatire. Testul ofera medicului dumneavoastra informatii importante despre fluxul de sange prin arterele si venele principale. De asemenea, poate dezvalui fluxul de sange blocat sau redus prin zone inguste din artere, ceea ce ar putea duce la un accident vascular cerebral.

De ce am nevoie de o ecografie Doppler?

Medicul dumneavoastra va poate sugera un examen cu ultrasunete Doppler daca prezentati semne de scadere a fluxului de sange in arterele sau venele picioarelor, bratelor sau gatului. O cantitate redusa de flux de sange se poate datora unui blocaj in artera, a unui cheag de sange in interiorul unui vas de sange sau a unei rani a unui vas de sange.

Medicul dumneavoastra poate comanda un examen cu ultrasunete Doppler daca prezinta semne de:

 • tromboza venoasa profunda (DVT), o afectiune care apare atunci cand se formeaza un cheag de sange intr-o vena adanca in interiorul corpului (de obicei in regiunile piciorului sau ale soldului);
 • tromboflebita superficiala , o inflamatie a venelor datorata unui cheag de sange intr-o vena chiar sub suprafata pielii;
 • arterioscleroza, o ingustare si intarire a arterelor care furnizeaza sange picioarelor si picioarelor;
 • tromboangiita obliterans, o boala rara in care vasele de sange ale mainilor si picioarelor se inflameaza si se umfla;
 • tumori vasculare la nivelul bratelor sau picioarelor;
 • ecografie Doppler poate ajuta la determinarea tensiunii arteriale din arterele tale. De asemenea, poate arata cat de mult sange curge in prezent prin arterele si venele tale.

Acest test poate fi facut ca o alternativa la procedurile mai invazive, cum ar fi angiografia, care implica injectarea de coloranti in vasele de sange, astfel incat acestea sa apara clar pe imaginile cu raze X.

Un test cu ultrasunete Doppler poate ajuta medicul sa verifice daca exista leziuni la nivelul arterelor tale sau sa monitorizeze anumite tratamente ale venelor si arterelor tale.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru o ecografie Doppler?

In general, nu este necesara pregatirea pentru acest test. Daca sunteti fumator, medicul dumneavoastra va poate cere sa nu mai fumati cateva ore inainte de test. Fumatul face ca vasele de sange sa se ingusteze, ceea ce poate afecta rezultatele testului dumneavoastra.

Asadar, in mare parte acestea sunt lucrurile la care trebuie sa va ganditi de fiecare data atunci cand vine vorba despre ultrasunete Doppler, atat la ecografia Doppler despre care am discutat in acest articol, cat si la cel mai bun Bistos Hi-dop Vascular Doppler din piata, de la HMd Medical.

Leave a reply:

Site Footer