Evidentiaza-ti frumusetea prin machiaj!

Evidentiaza-ti frumusetea prin machiaj!

Frumusetea este o cale spre succes pentru multe femei daca este pusa in valoare. Unele femei au feminitate si senzualitate de la natura, dar mici trucuri de machiaj nu pot decat sa ajute pe oricine.

Ar fi ideal sa folositi un machiaj cat mai natural, care sa ascunda imperfectiunile pielii si sa evidentieze trasaturile fetei. Natural nu inseamna sa nu respectati pasii de realizare a bazei de machiaj (corector pentru pete si imperfectiuni, anticearcan, fond de ten si iluminator pentru pleoape), iar blush-ul aplicat pe pometi si fardurile pentru ochi sa fie in nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a tenului.

Accentuati privirea prin conturarea ochilor cu un eyeliner sau cu un dermatograf, dar care sa fie aplicat discret pentru machiajul de zi. Folositi un rimel pentru gene si aranjati sprancenele cu putin fard sau gel special, iar pe pleoape aplicati bejuri sau nuante de maro.

Marilyn Monroe sau Angelina Jolie sunt dovezi clare ca buzele senzuale sunt secretul succesului unei femei frumoase, asadar unul dintre atuurile aspectului atragator al infatisarii unei femei sunt buzele.

Obtinerea efectului de marire a buzelor este unul dintre trucurile de machiaj care urmareste exprimarea feminitatii. Foloseste un fond de ten sau un corector pentru a atenua forma naturala a buzelor, apoi defineste conturul pentru a obtine un efect de volum.

O culoare deschisa, preferabil lucioasa, asezata pe buze va da un aspect de marire buzelor si de senzualitate. Cu un iluminator asezati o mica pata in V-ul de deasupra buzei superioare, iar sub buza de jos asezati o dunga vaga cu un fard maro, aceste trucuri vor da volum buzelor.

O culoare intensa pe buze impune mare grija la machiaj, deoarece orice mica deteriorare a culorii este vizibila si dezagreabila, iar un ruj de calitate inferioara poate ajunge si pe dinti sau pe obrazul partenerului. Evitati micile accidente folosind un ruj rezistent la transfer sau aplicati un lip stain pe buze, acestea vor asigura un machiaj nedeteriorat timp de mai multe ore si puteti straluci fara griji.

Culorile intense nu se potrivesc oricui, dar cine indrazneste sa poarte pe buze un rosu aprins, de exemplu, poate obtine multa admiratie daca rujul este corect aplicat si potrivit cu restul machiajului, cu parul si cu vestimentatia.

Leave a reply:

Site Footer