Doriti un gazon perfect?

Doriti un gazon perfect?

Unul dintre utilajele foarte importante pentru gradinarit este masina de tuns iarba electrica. In continuare vom prezenta pe scurt o masina electrica de tuns iarba Makita ELM3711.

Pentru inceput, dorim sa va recomandam sa achizitionati o masina de tuns iarba electrica, pentru ca aceasta nu are emisii de noxe, un zgomot destul de redus, costuri reduse si intretinere simpla.

Fiind o masina electrica, nu aveti nevoie de combustibil, in general de ulei si nici de filtrele de ulei care trebuie inlocuite, sau de schimbarea bujiilor. Consumul este doar de curent electric, dar masina este rapida, si nu consuma foarte mult.

Daca aveti un gazon, va trebui sa il tundeti destul de frecvent pentru aspectul perfect al ierbii. Aveti nevoie de utilaje gradinarit pentru intretinerea acestui aspect ingrijit si va recomandam achizitionarea unei masini din gama Makita. Sunt masini electrice recomandate pentru gradini de suprafete medii. Modelul Makita ELM3711 este o piesa moderna, care dispune de o carcasa destul de rezistenta, fiind fabricata din polipropilena.

Are o parghie de comenzi sigura si un maner rabatabil. Nu este o masina prea grea, iar forma sa ergonomica permite o tundere a gazonului in oricare zone, chiar in cele care nu pot fi usor accesibile, sau prin aproprierea gardurilor sau bordurilor.

Tehnologia de taiere este 3Cut. De asemenea, are o functie de reglare a inaltimii in 5 trepte, prin atasarea inaltimii rotilor. Prima treapta este de 20 mm, a doua treapta de 34 mm, a treia la 48 mm, a patra la 62 mm si a cincea la 75 mm. In privinta latimii de taiere, aceasta este de 41 cm.

De asemenea, dispune de un cutit pentru iarba de 410 mm, si o cheie pentru acest cutit. Aceasta masina este foarte avantajoasa pentru gazoanele din locuintele proprii, pentru ca este usoara, mica, simplu de utilizat, si cu rezultate din cele mai bune.

Gazonul va fi tuns in conditii de siguranta, iarba va arata impecabil, si toate acestea datorita unei masini electrice care asigura atat confort la utilizare, cat si rezultate foarte bune finale. Confortul la utilizare se refera la siguranta pentru utilizator care trebuie sa stie ca este o masina care nu il accidenteaza, sau nu este grea, si deci provoaca dureri de coloana, sau brate in timpul tunderii ierbii.

In concluzie, puteti achizitiona cu maxima incredere aceasta masina electrica de tuns iarba Makita ELM3711, cu care puteti tunde gazonul din curtea dumneavoastra foarte bine.

Nu veti regreta ca folositi aceasta masina care ofera rezultate deosebite pentru orice pasionat de gradinarit care cunoaste suficient de mult utilajele pentru gradinarit, si poate alege dintr-o mare varietate de masini, va fi incantat de aceasta masina de tuns iarba electrica si o va recomanda oricarui prieten care are un gazon si are nevoie de o astfel de masina pentru intretinerea aspectului ingrijit al ierbii fara prea mari eforturi si cu cele mai bune performante, care in timp vor insemna economisirea timpului si costurilor care uneori sunt destul de ridicate si in gradinarit, ca in orice domeniu al agriculturii.

Leave a reply:

Site Footer