Defectiuni ale smartphone-urilor cauzate de catre utilizatori

In ultimii ani de zile, telefoanele mobile inteligente au ajuns sa fie cele mai cautate dispozitive de pe piata, iar acest lucru nu mai trebuie sa ne surprinda acum cand, aceste dispozitive sunt atat de peroformante, si pot sa fie utilizate in atat de multe scopuri.

Utilizatorii de regula, isi indreapta atentia numai spre terminale foarte performante, insa nu toti si le permit, asa ca unii mai trebuie sa se si reorienteze spre terminale mai ieftine si mai putin performante.

Ei bine, indiferent de preferintele fiecarui utilizator, sunt o multime de cazuri in care acestia isi cumpara anumite dispozitive, iar la scurt timp si le trimit intr-un service gsm Bucuresti pentru a fi reparate.

Trebuie mentionat insa si faptul ca o multime de telefoane care ajung in service, nu au nevoie de o reparatie datorita faptului ca nu au functionat normal.

De cele mai multe ori, aceste telefoane care ajung intr-un service gsm, au nevoie de o reparative datorita faptului ca utilizatorii au fost neglijenti in momentul utilizarii.

In acest caz, nici nu cred ca mai are rost sa precizez faptul ca foarte multe terminale care ajung pe mana specialistilor au nevoie de un display nou. De ce? Ei bine, utilizatorul si-a scapat dispozitivul pe jos, iar in urma socului mecanic, display-ul s-a spart.

In situatia in care utilizatorul si-ar fi echipat telefonul cu un geam de protectie din sticla, atunci sansele ca display-ul sa se sparga in urma impactului erau minime, iar smartphone-ul nu mai ajungea pe mana specialistilor de la service.

Alte telefoane ajung pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca nu mai functioneaza dupa ce au fost scapate in apa. Mai nou, ultimele modele de smartphone aparute pe piata sunt rezistente la apa, insa chiar si acestea, au sanse mari sa se defecteze daca sunt scapate intr-un vas cu apa, si raman acolo cateva minute.

Alte dispozitive ajung la service pentru ca au fost pastrate in zone in care praful se depunea foarte usor, iar acesta odata depus, a inceput sa afecteze piese precum difuzorul sau microfonul telefonului.

Sunt insa si situatii in care utilizatorii se ocupa de intretinerea telefoanelor, insa chiar si asa, acestea dupa o anumita perioada de timp incep sa nu mai functioneze in mod corespunzator, asa ca si ele vor ajunge la service, pentru a fi analizate de catre specialisti, iar mai apoi reparate, daca situatia o va cere.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot intalni o multime de cazuri in care telefoanele mobile inteligente ajung intr-un service gsm pentru a fi reparate de catre specialisti, datorita neglijentei utilizatorilor.

In cazul in care insa, acestia si-ar da mai mult interesul, si si-ar ingriji terminalele in mod exemplar, atunci mai mult ca sigur nu ar mai avea motive sa isi duca telefoanele la reparat.

Cei care insa sunt mai ghinionisti si li se defecteaza telefoanele chiar daca sunt bine intretinute, isi vor trimite si ei la service telefoanele, insa acestia vor scapa de cumpararea unor piese precum display-ul de exemplu, care poate sa fie destul de scump.

Leave a reply:

Site Footer