De ce un numar tot mai mare de persoane cauta Anstrex?

De ce un numar tot mai mare de persoane cauta Anstrex?

Trebuie doar sa spunem ca Anstrex este cu siguranta unul dintre cele mai bune unelte spy ad nativ pe care le puteti avea pentru a spiona pe agentii de publicitate nativi.

Publicitatea nativa si marketingul continutului – probabil ati auzit ambii termeni inainte sau i-ati citit undeva. Acesti doi termeni au fost populari in lumea internetului, mai ales atunci cand vine vorba de promovarea produselor sau serviciilor, dar uneori se schimba in mod eronat. Cum difera acestea unul fata de celalalt?

Daca va ganditi sa va promovati continutul si doriti sa obtineti in cele din urma conversii, trebuie sa intelegeti diferenta dintre publicitatea nativa si marketingul de continut pentru a le executa corect.

Publicitate nativa: Abordare directa si concentrata

Daca ati vizitat vreodata un site de stiri sau ati citit un articol celebru inainte, este posibil sa fi intampinat publicitate nativa. Ce e minunat este ca nu iti dai seama ca esti supus mesajelor publicitare. Astfel, publicitatea nativa fara probleme poate fi integrata pe site-ul unui editor.

Elementele unei publicitati autohtone

Scopul publicitatii native este de a invita mai multi cititori sau abonati pe termen lung prin tehnici de publicitate pe termen scurt. Le veti recunoaste ca anunturi care au urmatoarele caracteristici sau elemente:

Dupa cum sugereaza si numele, publicitatea nativa este o forma de publicitate, ceea ce inseamna ca trebuie sa platiti pentru ca anuntul dvs. sa fie afisat pe site-urile web ale editorilor.

Subtil

Anunturile native sunt adesea incorporate subtil in articole sau pe site-uri relevante pe care abia le vedeti sau nu le observati ca anunturi. Acestea sunt atat de atent incorporate incat se amesteca chiar inauntru.

Cititorii sau utilizatorii uneori nu observa ca au dat deja clic sau au accesat anuntul pana cand nu termian de citit sau pana cand vor fi redirectionati catre pagina promovata (sau, uneori, nu isi dau seama deloc). Scopul este acela ca utilizatorii care ajung acolo vor continua sa citeasca si sa devina cititori obisnuiti.

Un singur bloc de continut, antet sau imagine

Acestea sunt anteturile sau frazele cu o singura linie, imaginile antetului sau imaginile banner care sunt afisate ca continut relevant pentru a fi citite in continuare. Acestea sunt de obicei introduse ca “ceva de care ar putea fi interesant”.

Pe termen scurt sau temporal

Deoarece aceste anunturi sunt platite, acestea sunt, de asemenea, pe termen scurt si in functie de timp. De exemplu, un anunt sponsorizat se poate difuza timp de o luna, si vizeaza anumiti cititori sau public, care pot fi setati de la bun inceput sau predefiniti.

Pentru a avea succes cu aceste campanii este nevoie de un produs de spionaj care sa iti spuna ce fac competitorii tai in momentul in care au succes si sa inveti de la ei. Anstrex este cea mai buna soluti iar noi am gasit Anstrex discount cea mai buna solutie pentru a avea acces la Anstrex si la alte 80 de tooluri seo intr-un singur abonament la pret avantajos si cu conturi premium.

Leave a reply:

Site Footer