De ce trebuie sa iti duci copilul la un afterschool?

De ce trebuie sa iti duci copilul la un afterschool?

Fiecare parinte isi iubeste foarte mult copilul, si ar face orice ca sa poata sa petreaca mai mult timp in preajma acestuia, insa de multe ori acest lucru este imposibil.

In ciuda faptului ca parintii si-ar dori sa poata sa fie alaturi de copiii lor tot timpul, trebuie sa mai si munceasca, astfel incat sa le asigure acestora in primul rand un trai decent, iar mai apoi sa le ofere tot ce acestia isi doresc, in limita posibilitatilor.

Ei bine, in cazul in care esti parinte si trebuie sa te duci la servici in fiecare zi, cu siguranta va trebui sa cauti mai multe solutii care sa te ajute, pentru ca va trebui sa se ocupe cineva si de copilul tau.

O idee buna si nu foarte costisitoare ar fi aceea de a apela la ajutorul unui membrul al familiei, care nu are un loc de munca, daca este cazul.

Alegand o astfel de varianta, in primul rand vei fi sigur de faptul ca ai o persoana de incredere care are grija de copil, si nici nu vei cheltui foarte multi bani in aceasta privinta.

In cazul in care nu ai pe nimeni din familie care sa iti vina in ajutor, vei putea de exemplu sa cauti o bona, si cu siguranta vei gasi o femeie care si-ar dori sa aiba grija de copilul tau, contra cost.

Aceasta idee poate sa fie una stralucita, in cazul in care bona are un nivel bun de pregatire, astfel incat poate sa ajute copilul la teme, sau sa inteleaga lectiile pe care la scoala nu le-a inteles foarte bine. Poate insa sa fie si o idee gresita aceea de a alege o bona pentru copil, tinand cont de faptul ca vei plati un salariu intreg in acest scop.

In aceasta situatie, cu siguranta o idee inspirata ar fi aceea de a cauta un afterschool unde sa iti duci copilul, si vei gasi fara probleme un astfel de loc.

Daca locuiesti in capitala de exemplu, poti sa cauti pe Google, un afterschool sector 1, si vei gasi toate atferschoolurile din zona. Cu siguranta vei avea mai multe optiuni, asa ca va trebui sa alegi cel mai avantajos afterschool.

In cazul in care locuiesti intr-un alt oras, va trebui ca mai intai de toate, sa cauti un afterschool care sa fie situat cat mai aproape de locuinta ta, insa care totodata sa fie aproape si de locul tau de munca, iar astfel iti vei lua copilul cand vei iesi de la munca, si vei pleca acasa impreuna cu el.

Programul unui afterschool este si el foarte important, si ar fi indicat sa cauti un afterschool cu program prelungit, mai ales in cazul in care sunt sanse sa iesi mai tarziu de la servici.

Trebuie deasemenea sa alegi un afterschool unde copilul tau sa fie supravegheat in momentul in care isi face temele pentru scoala, si unde sa fie ajutat in momentul in care nu se descurca la o anumita tema.

Ei bine, sunt insa si dezavantaje in ceea ce priveste un afterschool, iar aici putem mentiona faptul ca un copil inscris la afterschool nu mai are timp liber, nu mai are timp de joaca, si nici nu mai poate sa practice vreun sport.

Leave a reply:

Site Footer