De ce trebuie sa colaborati cu OVB Romania cand doriti o polita de asigurare?

De ce trebuie sa colaborati cu OVB Romania cand doriti o polita de asigurare?

Am vazut cu totii la tv si pe internet in ultimul timp o multime de reclame in ceea ce priveste politele de asigurare, indiferent ca discutam despre o polita de asigurare a locuintei sau o polita de asigurare de sanatate, iar atunci ne-am gandit cu totii sa colaboram cu OVB Romania pentru a incheia o polita de asigurare.

Daca va intrebati de ce OVB Romania, lucrurile sunt cat se poate de simple. Aici lucreaza cei mai buni consultanti, care va pot oferi cele mai utile informatii astfel incat in cele din urma sa alegeti sa incheiati o polita de asigurare care vi se potriveste.

Acestia va pun la dispozitie o multime de informatii si o multime de optiuni astfel incat sa incheiati cea mai atractiva polita de asigurare. Pentru cei care nu au mai facut acest lucru insa, vom mentiona in continuare unele informatii de baza, care speram sa le fie de mare ajutor.

Ce este asigurarea de proprietate?

Scopul de baza din spatele cumpararii oricarei asigurari este de a va face sanatos financiar dupa o pierdere. Sunteti de acord sa platiti astazi o mica taxa catre o companie de asigurari in schimbul unei garantii din partea companiei ca va suporta sarcina unei pierderi mari, dar nesigure, in viitor.

In urma acestui rationament, asigurarea proprietatii va protejeaza impotriva deteriorarii sau pierderii unor bunuri personale scumpe, cum ar fi o locuinta sau o masina. Formele de asigurare a proprietatii includ asigurarea auto, asigurarea proprietarilor de case, asigurarea incendiilor si asigurarea impotriva inundatiilor.

Sa presupunem ca detineti o casa. Atata timp cat continuati sa va platiti impozitele pe proprietate, aveti tot dreptul de a va bucura de utilizarea acelei case atat timp cat doriti, dupa cum garanteaza legea. Puteti locui acolo, o puteti inchiria, lasa vacanta sau o puteti vinde. Ei bine, este posibil sa va intrebati: „De ce am nevoie de asigurare de proprietate?”.

Ganditi-va doar ca dintr-o data, acel copac urias din curtea din spate cade pe casa ta si provoaca daune grave acoperisului sau intregii cladiri. Acum trebuie sa acoperiti intregul cost al repararii casei, iar banii economisiti o viata ii veti cheltui in acest scop (poate nici nu aveti suficienti bani in acest sens). Daca ati fi avut o asigurare de proprietate, ar fi platit partial sau in totalitate firma de asigurari astfel ca locuinta dvs. sa fie reparata, scutindu-va de o cheltuiala neasteptata si mare.

Este important sa retineti urmatoarele informatii, iar cei mai buni consultanti de la OVB Romania cu siguranta vi le vor aduce la cunostinta:

  • Este recomandabil sa aveti asigurare de proprietate pentru orici detineti, indiferent ca discutam o proprietate scumpa, cum ar fi o casa, un hotel pe malul marii sau o masina.
  • Este adesea achizitionata o astfel de polita de asigurare in tandem cu asigurarea de raspundere civila.
  • Asigurarea de proprietate nu acopera toate proprietatile in mod egal; pentru unele lucruri, cum ar fi bijuteriile, este posibil sa aveti nevoie de o acoperire suplimentara.

Cine are nevoie de asigurare de proprietate?

Ei bine, cam oricine detine proprietati scumpe. Intr-adevar, sunteti fortati, in multe cazuri, fie prin lege, fie printr-un contract ipotecar, sa aveti asigurare de proprietate. Asigurarea de raspundere civila acopera reparatia si restituirea financiara catre altcineva in afara de persoana vinovata intr-un accident.

Acoperire

In realitate, pericolele (cauzele distrugerii bunurilor) care de obicei nu sunt acoperite sunt:

  • Daune cauzate de inundatii (aceasta este o polita separata).
  • Cutremur (aceasta este o polita separata).
  • Daune de intretinere (de exemplu, instalatii sanitare uzate, cabluri electrice, aparate de aer conditionat, unitati de incalzire, acoperis etc., precum si infestarea cu mucegai si daunatori).

Politele sunt adesea scrise astfel incat, pentru ca ceva sa fie acoperit, trebuie sa fie „brusc si accidental”, ceea ce inseamna ca nu a fost o scurgere lenta care a cauzat daune pe parcursul mai multor luni. De multe ori acest lucru nu este acoperit de asigurare.

In cazul in care acoperisul dvs. nu a fost asigurat niciodata, iar acum dupa 25 de ani de la constructia casei vedeti ca arata deplorabil, cel mai probabil nu veti primi despagubiri daca va fi afectat de unii factori precum furtuna de exemplu.

Acestea simt asadar cateva dintre informatiile de baza pe care cu siguranta trebuie sa le cunoasca toata lumea atunci cand vine vorba despre politele de asigurare. Cele mai multe informatii pentru cei care inca nu stiu daca sa incheie sau nu o polita de asigurare, si pentru cei care nu stiu ce bunuri trebuie sa isi asigure, le vor fi oferite de catre cei de la Ovb Romania.

Asadar, daca pana la momentul de fata nu aveti incheiata o polita de asigurare, nu mai stati pe ganduri. Luati legatura cu OVB Romania, iar specialistii va pot veni in ajutor pentru alegerea politei de asigurare.

Leave a reply:

Site Footer