De ce sa porti un sort de lucru?

De ce sa porti un sort de lucru?

Sortul profesional este echipament individual de protectie. Este o imbracaminte de lucru care acopera partea din fata a corpului. Sortul de protectie poate fi purtat pentru a proteja imbracamintea si purtatorul de eventuale stropiri, rupturi si taieturi sau din motive de igiena.

Sorturile profesionale de uz de lucru sunt frecvent utilizate in industria alimentara, meserii alimentarea, profesiile din sectorul maritim, comunitati si industrie. Sortul este un echipament de protectie ideal pentru prepararea alimentelor, prelucrarea alimentelor, curatarea, industria alimentara si multe altele.

Avantajele sortului de protectie impermeabil

Se ofera o gama larga de sorturi de lucru impermeabile si reutilizabile. Sorturile te protejeaza de activitatile profesionale murdare (curatare industriala). Te protejeaza de proiectii, stropi si murdarie de toate tipurile.

Colectia de sorturi profesionale impermeabile va fi perfecta pentru meserii precum: vanzator de peste, branzeturi, macelar, lucrator de intretinere, operator de productie, personal de catering etc.

Unul dintre beneficiile purtarii unui sort este ca te protejeaza eficient impotriva petelor in fiecare zi. Poti descoperi diferitele propuneri de modele, selectand nivelul de protectie. Daca vrei sa-ti protejezi complet tinuta, alege un sort cu bavete iar daca te afli in sala de mese ca ospatar, tot ce este nevoie este un sort de bistro pentru a fi prezentabil in timpul serviciului.

Echipamente potrivite si esentiale pentru profesionistii din catering

Sortul de serviciu este o imbracaminte de protectie pentru toti angajatii care lucreaza in industria de catering. Acest echipament face parte integranta din uniforma si va demonstra apartenenta angajatului la unitate.

Functia sa principala este de a pastra uniforma si de a oferi protectie impotriva micilor incidente cu alimente. Va servi si ca prosop de mana, deoarece atat bucatarii, cat si chelnerii isi spala frecvent mainile in timpul serviciului.

Acest articol protejeaza eficient impotriva petelor si elimina nevoia personalului de a-si curata uniformele in fiecare zi. Acest lucru iti va proteja foarte mult hainele de lucru deoarece nu este recomandat sa le speli si sa le usuci zilnic, pentru a reduce deteriorarea frecventa a textilelor si cusaturilor.

Printre modelele oferite, gasesti sorturi de serviciu mixt, dintre care unele sunt concepute cu unul sau mai multe buzunare utile. De exemplu, unele modele de sorturi au o baveta si un buzunar pentru a fi mai bine organizat si a avea cu tine instrumentele de lucru esentiale, fie ca este un caiet pentru comenzi, un creion sau altele asemenea.

Sortul cel mai potrivit pentru industria alimentara

Acest tip de sort dublu reglabil in talie pentru magazine alimentare mentine calitatea uniformei tale deoarece este mai usor de spalat si se usuca mai repede. Intr-un mod mai economic si mai ecologic, acest lucru va face posibila reinnoirea mai rar a hainelor personalului din domeniul alimentar.

Se ofera sorturi alimentare in culori clasice sau sobre, precum diferite nuante de gri, negru sau alb, si altele, mai colorate, cum este cel rosu. Alege culorile care se potrivesc cel mai bine imaginii locului tau de munca in functie de stilul si culorile dominante ale acestuia din urma pentru a-ti armoniza uniforma cu decorul.

Leave a reply:

Site Footer