De ce sa alegi un inel de logodna din argint?

De ce sa alegi un inel de logodna din argint?

Unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu, cu siguranta este acela in care el isi ia inima in dinti, si se hotaraste sa ii aleaga inelul de logodna.

A alege un inel de logodna insa, este o sarcina mult mai dificila decat pare, si cu siguranta doar cei care au trecut printr-un astfel de moment, stiu cat de dificil este sa aleaga inelul perfect.

In primul rand, este important ca marimea inelului ales sa fie potrivita. Din acest motiv, cel care urmeaza sa faca acest pas, trebuie sa stie cum sa afle marimea. Cel mai simplu truc, este ca atunci cand ea nu este prezenta, el sa ii aleaga din cutia de bijuterii un inel, pe care sa-l duca la bijutier pentru a afla marimea.

De aici, totul va fi mult mai simplu. Cu siguranta fiecare barbat stie ce preferinte are partenera lui in materie de bijuterii, stie daca acesteia ii plac inelele cu o piatra sau cu trei pietre.

Fiecare barbat si-a intrebat cel putin odata partenera in legatura cu preferintele ei in ceea ce priveste metalul din care prefera bijuteriile, iar exemplele pot continua.

Cei care isi doresc sa faca acest pas si sa isi ceara partenerele in casatorie, isi pot indrepta atentia spre mai multe modele de inele din argint pentru logodna, iar in randurile urmatoare veti afla si de ce inelele de logodna din argint, pot reprezenta o alegere inspirata.

Asadar, in primul rand, pretul inelelor de logodna din argint, este mult mai mic in comparatie cu pretul inelelor de logodna din aur alb sau din platina. Pentru cei care au un buget redus dar isi doresc sa faca acest pas, inelul de logodna din argint reprezinta fara doar si poate, cea mai buna solutie.

Apoi, inelele de logodna din argint, nu au nevoie de placare cu rodiu la fel ca inelele de logodna din aur alb, care odata la cativa ani trebuie duse la bijutier pentru a fi placate. Acesta este un alt mare avantaj al inelelor de logodna din argint.

In plus, nu trebuie sa uitam nici faptul ca argintul ca metal, are beneficii semnificative pentru sanatate, care au fost folosite in culturi de secole. Argintul are un istoric dovedit ca agent antimicrobian puternic care combate infectiile si ajuta la prevenirea racelii si a gripei, vindecarea ranilor si multe altele.

Argintul ajuta de asemenea, la reglarea si circulatia interna a caldurii. Multi au raportat imbunatatiri ale nivelului de energie si echilibrul starilor sufletesti dupa ce au purtat argint, deoarece proprietatile sale naturale pot compensa afara tulburarile electrice, pot imbunatati circulatia si echilibrul total al temperaturii corporale si pot ajuta la mentinerea curateniei si a imunitatii.

Argintul are o istorie indelungata in antibiotice si sterilizare, multe femei si barbati purtand bijuterii din argint pentru a evita infectia, simptomele de gripa / gripa si orice alt virus, bacterii, etc. Acest beneficiu pentru sanatate este unul dintre motivele pentru care aleg multi producatori scot pe piata tot felul de aparate si instrumente medicale din argint.

De asemenea, argintul mentine elasticitatea vaselor noastre de sange, ceea ce ii permite sa joace un rol in formarea si vindecarea oaselor, precum si in intretinerea si repararea pielii.

In cele din urma, argintul are un beneficiu direct tangibil in a ne ajuta sa evitam substantele potential toxice. Ca un metal, argintul reactioneaza si capata culoare atunci cand intalneste multe alte substante chimice care sunt toxine cunoscute.

De exemplu, daca bijuteriile din argint devin albastre atunci cand sunt purtate prea mult timp, acest lucru ar putea indica prezenta nivelurilor crescute de sodiu in corpul purtatorului. Sa vezi o piesa albastra de bijuterii din argint ar putea servi ca un memento pentru a reduce din gustarile sarate!

Unii oameni trec chiar si dincolo de bijuterii pentru a se bucura de beneficiile pentru sanatate ale argintului. De exemplu, unele persoane poarta masti de somn captusite cu argint pentru a-si imbunatati odihna nocturna sau poarta manusi captusite cu argint in timp ce tasteaza pe un laptop pentru a perturba transmiterea semnalelor electronice de la tehnologie in corp.

Designerii de moda au inceput chiar sa exploreze conceptul de incorporare a acestui metal pretios in materialele vestimentare, astfel incat oamenii sa se poata bucura de numeroasele beneficii pentru sanatate ale argintului zilnic.

Concluzii

Dupa cum se poate vedea asadar, alegerea inelului de logodna, poate fi o sarcina destul de dificil de indeplinit de catre un barbat, pentru ca trebuie sa tina cont de unele detalii importante.

Cei care au de gand sa faca acest pas, isi pot indrepta atentia spre diferite modele de inele de logodna din argint, datorita faptului ca acestea au pretul mai atractiv decat inelele de logodna din aur sau platina.

In plus, dupa cum se poate vedea in acest articol, purtarea bijuteriilor din argint, poate oferi multe beneficii pentru sanatate.

Leave a reply:

Site Footer