De ce sa alegem un magazin online pe Magento?

De ce sa alegem un magazin online pe Magento?

Modulul de raportare Magento ofera in primul rand vizibilitate in ceea ce priveste performanta magazinului care sa permita modificari ale actiunilor ca reactie la nevoile clientilor dumneavoastra. Integrarea cu Googleanalitics permite o perspectiva mult mai ampla asupra performantei magazinuluisi capacitatea de a rula teste A/B si Multi Variate.

Oferta de analiza si rapoarte: in primul rand, inregistrarea activitatii administratorului, integrarea cu Google Analytics, Tablou de bord administrativ pentru vizualizarea rapoartelor.

Mecanismul de merchandise al Magento permite cataloagelor de produse sa fie setate pentru a sprijini afacerea dumneavoastra.

Oferta catalogului de produse: multiple imagini pe produs, capacitatea de a mari imaginea produsului, strea stocului, selectarea optiunilor produsului, vizualizarea produselor grupate, administreaza catalogul in totalitate dinamic prin intermediul unei interfete de administrare intuitive sistemul flexibil al catalogului include optiuni variate pentru afisarea articolelor, in timp ce produsele sunt de asemenea importate si exportate.

Oferta catalogului de produse: Private Sales care includ evenimente, invitatii si permisiuni de acces la categorie, management de inventar cu articole pe lista de asteptare, cantitati minime si maxime, importuri si exporturi in masa in si din catalog, produse simple, configurabile, grupate si sub forma unor pachete. Mai mult decat Customer Self Service, conturile ofera clientilor dumneavoastra capacitatea sa salveze articole intr-un wishlist, pe care sa il arate familiei si prietenilor.

Oferta conturilor de clienti: starea comenzii si istoric, articole comandate recent, produse downloadabile, articole comandate recent, Address Book cu numar nelimitat de adrese, adrese de facturare si livrare implicite.

Centru de comanda al contului pentru a vizualiza: comenzi recente, informatii personale, adresa de facturare, adresa principala de livrare, articole comandate recent, recenzii recente, vizualizeaza comenzile, creeaza inregistrari pentru facturi si ordine de expediere pentru comenzi si situatii de Credit Memo, ale clientilor.

Clientii pot comanda inca o data alte comenzi anterioare din conturile lor, in timp ce utilizatorii administratori au capacitatea sa vizualieze intreg istoricul comenzii si sa creeze comenzi la sfarsitul procesului. Oferta de administrare a comenzilor: vizualizarea, editarea, crearea si completarea comenzilor din tabloul administrativ, crearea uneia sau mai multor facturi, ordine de expediere si totodata Credite Memo pe comanda pentru a permite divizarea acesteia, printarea facturilor si avizelor de expeditie. crearea de comenzi prin intermediul telefonului, include posibilitatea adaugarii unui client nou sau selectarea unui client existent si vizualizarea cosului de produse, articolelor comandate ultima data si mai ales lista produselor cumparate, precum si selectarea adreselor, oferirea de discounturi si stabilirea de preturi speciale.

Daca poti  intra aici afli ca Magento este platforma pentru software eCommerce care promite sa revolutioneze industria de tip eCommerce.

Arhitectura modulara pe care o are si flexibilitatea fara precedent ale platformei de tip Magento inseamna pentru afacerea dumneavostra, ca nu mai este constransa de platforma eCommerce. Cu foarte multe extensii, module si plugins dezvoltate de distribuitori din lumea intreaga, platforma Magento poate sa fie modificata, customizata, adaptata si totodata configurata pentru nevoile dumneavoastra.

Multi clienti nu stiu sa faca diferenta intre Magento si alte platforme care ofera in linii mari cam aceleasi servicii. Este important ca cei care nu au informatii suficiente sa apeleze la o firma specializata care sa se ocupe de solutiile tehnice.

Leave a reply:

Site Footer