De ce nu se deschide Samsung Galaxy J5?

Samsung Galaxy J5 poate fi un smartphone ideal chiar si in anul 2020 pentru persoanele care folosesc dispozitivul in scopuri simple. Cei care isi echipeaza aceste telefoane cu o folie de protectie a ecranului, cu siguranta au sanse mici sa merga intr-un service Samsung, pentru o inlocure display J5 2017.

De-semenea, daca telefonul este pastrat intr-o husa compatibila, nu doar ca ecranul va fi protejat, dar telefonul va arata ca nou si peste ceva timp.

De precizat insa este faptul ca desi utilizatorii au folosit aceste accesorii de protectie, unii dintre acestia s-au confruntat cu anumite probleme, iar unul dintre acestea a fost inchiderea telefonului, si refuzul acestuia de a mai porni.

Daca detineti un smartphone Samsung Galaxy J5, este important sa va asigurati ca nu exista deteriorare fizica, asa ca uitati-va la Samsung display J5 2017 pentru a va asigura ca acesta este impecabil. Daca telefonul este deteriorat de o forta fizica, acest lucru este vizibil, iar atunci sunt sanse mari ca din aceasta cauza sa nu se mai deschida.

Este important sa stiti sigur si daca telefonul a fost sau nu deteriorat fie apa. In ceea ce priveste deteriorarea apei, primul lucru pe care trebuie sa il verificati este portul USB / incarcator, deoarece este punctul principal de intrare. Telefonul care a fost stropit cu sau scufundat in apa, ar trebui sa prezinte o urma de umiditate in el.

Puteti utiliza un tampon de bumbac pentru a curata zona sau puteti introduce o bucata mica de hartie tesuta pentru a absorbi posibile picaturi de lichid. Dupa ce sunteti convins ca portul este uscat, aruncati o privire la Indicatorul de daune lichide (LDI) pentru a sti daca apa si-a gasit calea in telefon.

Scoateti tava pentru cartela SIM si cautati in slot pentru a gasi un autocolant mic. Daca este alb, atunci telefonul tau este ferit de lichide, in caz contrar, este posibil sa fie nevoie sa-l duceti in magazin pentru a fi vazut de specialisti. Faceti acelasi lucru daca telefonul a fost scapat pe un trotuar inainte de aparitia problemei.

Pe de alta parte, daca telefonul nu prezinta semne de deteriorare fizica si / sau lichida, treceti la pasul urmator pentru a continua rezolvarea problemelor.

Incercati sa va incarcati Galaxy J5

Este posibil ca bateria telefonului dvs. sa fi fost descarcata complet, de aceea telefonul dvs. s-a oprit complet si nu va mai fi pornit. Doar dvs. stiti daca ati incercat deja sa va incarcati telefonul, dar indiferent daca l-ati incercat sau nu, conectati telefonul la incarcatorul care este conectat la o priza de lucru.

Chiar daca nu arata imediat semnele de incarcare, lasati-l conectat timp de 10 minute. Cu toate acestea, daca se incalzeste dar nu arata semnele de incarcare, deconectati telefonul de la incarcatorul sau imediat si trimiteti-l la service pentru examinari suplimentare.

Dupa 10 minute de la conectare, daca dispozitivul inca nu afiseaza semnele de incarcare, efectuati nou resetarea fortata in timp ce telefonul este conectat. Daca telefonul inca nu raspunde, cel mai probabil va fi necesar sa il duceti in service, acolo unde specialistii vor depista in cel mai scurt timp care este cauza problemei, si o vor remedia.

Asadar, chiar daca utilizatorii isi protejeaza dispozitivele Samsung Galaxy J5 2017, acestea se pot confrunta totusi cu diferite probleme, iar una dintre acestea a fost prezentata anterior, si anume telefonul care nu se mai deschide.

Exista insa si alte probleme care pot aparea in timpul utilizarii unui astfel de telefon low cost de la Samsung, insa in majoritatea cazurilor se gasesc solutii eficiente pentru ca problemele sa fie remediate.

Leave a reply:

Site Footer