De ce le este greu barbatilor sa aleaga un inel de logodna?

De ce le este greu barbatilor sa aleaga un inel de logodna?

Foarte multe persoane considera ca a alege un inel de logodna este o misiune foarte simpla, dat fiind faptul ca barbatul merge la un magazin de bijuterii oarecare, alege modelul de inel de logodna, si pleaca acasa cu el in cutiuta de bijuterii.

Lucrurile nu stau insa chiar atat de simplu precum crede lumea, iar cei care au trecut deja prin aceasta etapa a vietii stiu despre ce discutam aici.

Pentru barbati este destul de dificil sa cumpere un inel de logodna pentru iubitele lor, dat fiind faptul ca se tem sa nu le dezamageasca in privinta modelului. Anumite femei si-ar dori  inele cu diamant, asa ca iubitii lor ar trebui sa cunoasca acest lucru, pentru a alege inelele ideale, si pentru ca iubitele lor sa poarte inelele respective.

Exista deasemenea femei care atunci cand vine vorba despre bijuterii prefera bijuteriile din aur galben, asa ca barbatilor le este destul de dificil sa caute doar bijuterii din aur galben, mai ales in conditiile in care acum cele mai multe inele de logodna de pe piata sunt din aur alb.

Ei bine, o femeie care are fixurile sale si care se gandeste doar la bijuterii din aur galben, cu siguranta isi va dori un inel de logodna din aur galben, si care sa fie prevazut cu o pietricica de invidiat.

In schimb, exista si femei care atunci cand incepem sa discutam despre bijuterii, ele se orienteaza spre bijuteriile din aur alb. Aceste femei viseaza ca inelul de logodna pe care il vor primi de la iubitii lor, sa fie din aur alb si evident cu o piatra pretioasa.

Asadar, dupa cum se poate observa, un barbat poate avea o misiune extrem de dificila in ceea ce priveste alegerea unui inel de logodna, mai ales in conditiile in care are o iubita pretentioasa in ceea ce priveste bijuteriile.

Apoi, cei care urmeaza sa cumpere un inel de logodna ar trebui sa se informeze putin si cu privire la preturile inelelor de logodna. In cazul in care incepem sa discutam despre inele de logodna preturi, trebuie sa precizam ca de regula, inelele din aur alb au preturi ceva mai mari decat inelele din aur galben.

Apoi, tot atunci cand discutam despre preturile inelelor de logodna, trebuie mentionat faptul ca acestea cu cat au piatra mai mare, cu atat sunt mai scumpe. Aici depinde totul foarte mult si de tipul pietrei (daca piatra este pretioasa sau semipretioasa), dar si de slefuirea acesteia.

Asadar, tinand cont de faptul ca barbatii trebuie sa tina cont de preferintele femeilor, dar si de faptul ca pe piata se gasesc inele de logodna si din aur alb dar si din aur galben, plus ca mai trebuie sa aleaga un inel care se se incadreze perfect in bugetul lor de achizitii, putem spune fara teama de a gresi, ca un barbat care se afla in cautarea unui inel de logodna are o misiune foarte dificila. Din fericire insa, un Da ca si raspuns la cererea in casatorie, merita tot efortul depus pentru alegerea unui inel de logodna.

Leave a reply:

Site Footer