De ce este recomandat să urmezi un curs Java?

Ai prieteni programatori care au joburi foarte bine plătite și care sunt foarte fericiți și încântați de activitatea pe care o desfășoară? Dorești să începi și tu o carieră în IT, pentru a avea un job foarte bine plătit și plăcut, dar nu știi de unde să începi? Ei bine, în aceste condiții, este indicat să citești până la final.

În cazul în care nu știai, multe persoane s-au înscris în trecut la diferite cursuri de programator Școala informală de IT , cum ar fi cursurile Java de exemplu, iar la scurt timp după absolvire, au început să lucreze în domeniul IT.

Dacă îți dorești și tu o carieră în IT, primul pas pe care îl ai de făcut este să participi la un curs Java, unul dintre cele mai bune cursuri de programator de pe piață. Până atunci însă, vei afla unele informații interesante despre Java și vei descoperi în final câteva motive datorită cărora este recomandat să participi la un asemenea curs.

Așadar, mai întâi de toate, referitor la Java, trebuie să știi că este un limbaj de programare OOP (orientat pe obiecte), pe care îl poți învăța la cele mai bune cursuri de programator Școala informală de IT. Acest limbaj de programare a fost dezvoltat la începutul anilor 1990 și lansat ulterior în anul 1995 de către James Gosling, la Sun Microsystems, care în prezent este filială Oracle.

Java este un limbaj de programare foarte popular. De mulți ani de zile, este printre cele mai populare limbaje de programare și este utilizat pentru a crea aplicații. Aceste aplicații pot rula pe majoritatea sistemelor de operare (Windows, Android, Linux, Mac OS).

Unul dintre motivele datorită cărora acest limbaj de programare a devenit atât de popular este versatilitatea acestuia. Acest lucru este absolut necesar, în condițiile în care Java este disponibil pe dispozitive precum smartphone, laptop, PC, console sau centre de date.

Domenii în care se folosește limbajul de programare Java.

Aplicațiile create în Java sunt întâlnite în foarte multe domenii de activitate precum banking (pentru a gestiona tranzacții bancare), retail (majoritatea bonurilor din restaurante și a aplicațiilor de facturare sunt create in Java), mobile (aplicațiile Android sunt scrise în Java sau folosesc API Java).

Acestea sunt doar cateva exemple de domenii de activitate în care se foloseste Java, însă lista este mult mai cuprinzatoare. V-ați întrebat oare care sunt motivele pentru care acest limbaj de programare este practic prezent peste tot? Ei bine, vă prezentăm în continuare câteva dintre aceste motive.

Java este un limbaj de programare sigur, astfel că programele ce rulează pe internet nu sunt predispuse riscului de a se infecta. Compatibilitatea (atât aplicațiile vechi, cât și cele noi funcționează fără probleme) reprezintă un alt motiv al popularității acestui limbaj de programare. Nu trebuie sa uităm nici de faptul că Java a fost creat cu scopul de a elimina multe erori de programare.

De ce sa inveti Java?

Acum că ai aflat deja câteva informații de bază, vei descoperi câteva motive solide datorită cărora este recomandat să participi la cele mai bune cursuri java 2020, de la Școala informală de IT.

Așadar, începem prezentarea motivelor pentru a învăța acest limbaj prin a menționa faptul că Java este un limbaj de programare care poate fi învățat cu ușurință și este un limbaj ideal pentru începători.

Să începi să înveți Java este ca și cum ai învăța o limbă străină. Ai nevoie de răbdare și voință mai întâi de toate. În plus, trebuie să știi că Java este mult mai simplu de învățat decât alte limbaje complicate, precum C++.

Un alt motiv datorită căruia este recomandat să înveți Java este acela că poți să îl înveți chiar și de la distanță. Trebuie să ai doar un PC sau un laptop, 2 monitoare sau un monitor și un TV conectat cu ajutorul unui cablu HDMI, un webcam, căști cu microfon și o bună conexiune la internet. Dacă vei participa la un curs la Școala informală de IT, vei avea parte de ajutor și asistență, și vei găsi mereu cele mai bune soluții și răspunsuri pentru întrebările tale.

Un alt motiv pentru care este recomandat să începi un astfel de curs, este faptul că pe piață se caută programatori Java. După ce vei participa la un curs Java la Școala informală de IT, vei îndeplini cu siguranță condițiile pentru a aplica pentru un post de programator Java entry-level. De aici ți se vor deschide porțile spre IT. Vei putea fi programator entry-level, iar ulterior vei acumula experienta și vei putea urma și cursuri de specializare/perfecționare.

Alege să participi acum la un astfel de curs, iar șansele de a-ți schimba viața, jobul și de a avea un viitor mai bun, cresc considerabil.

Leave a reply:

Site Footer