De ce este mai bine ca geamurile de protectie sa fie ultra thin?


Termenul englezesc de „ultra thin” inseamna foarte subtire. Tehnologia se dezvolta foarte rapid, performantele cresc de la zi la zi, in privinta gadgeturilor, prioritara este greutatea din ce in ce mai mica, deci „ultra thin” este cuvantul de ordine.

In primul rand, insasi telefoanele devin foarte subtiri. Dar si geamurile lor de protectie devin din ce in ce mai subtiri.
De ce este mai bine ca un geam de protectie iPhone sa fie ultra thin? Cel mai important este faptul ca geamul de protectie se ataseaza, se adauga la telefon, deci inevitabil telefonul devine mai greu, si nu se doreste acest lucru. Daca geamul este mai gros, atunci telefonul ar putea fi manevrat mai dificil.

Niciun producator de geamuri de protectie nu mai fabrica geamuri prea groase, ci se indreapta spre fabricarea celor mai subtiri geamuri de protectie.

Ultra thin este o deviza prioritara. Grosimea de 0,2 mm este deja extrem de subtire, de aceea poarta denumirea de ultra thin si aceasta dimensiune o au geamul de protectie iPhone 5c Tempered Ultra Thin, geamul de protectie iPhone 5 Tempered Ultra Thin, geamul de protectie display iPhone 6s Plus Tempered, geamurile de protectie care nu sunt ultra thin sunt tot subtiri, dar au 0,3 mm.

Diferenta este foarte mica, aproape insesizabila, dar tocmai aici consta rolul tehnologiei de a crea diferente atat de mici intre dimensiuni, de a masura cu exactitate si de a pune eticheta de ultra thin doar acelor geamuri care sunt foarte subtiri.

Poate ca putini dintre cei care cumpara geamuri de protectie sunt atenti la acest aspect, pentru ca nu li se pare o mare diferenta intre 0,2 mm si 0,3 mm. In principiu, asa este.

Dar daca geamurile de protectie au in denumirea lor precizat termenul de Ultra Thin, asa cum am prezentat mai sus doua modele, atunci este mai usor sa se faca o alegere foarte rapida si corecta, daca doriti un astfel de geam, nu mai trebuie sa fiti nesiguri.

Denumirea geamului de protectie este evident dovada ca ati cumparat un geam foarte subtire, care este mult mai practic, si desi este foarte subtire, este si foarte rezistent, in acelasi timp.

Aici este maiestria producatorului care reuseste in dimensiuni mici sa puna tehnologia in functiune. Daca nanotehnologia este atat de apreciata, dar atat de minutioasa, se obtin rezultate exceptionale in diferite domenii. Nu este tocmai o nanotehnologie aplicata la geamurile ultra thin.

Daca de multe ori posesorii de iPhone se mandresc ca au un smartphone foarte subtire, s-ar putea acestia lauda cu un geam de protectie ultra thin?

Mai putin probabil, sa se laude cu geamul, dar pentru ca acesta este foarte subtire, se adauga la greutatea iPhone-ului, deci este un element esential, si atunci greutatea este data si de acest geam de protectie.

Categoric este mult mai bine sa aveti la iPhone un geam de protectie ultra thin, care va asigura atat protectia dorita, in acelasi timp nu va ingreuna telefonul dumneavoastra.

Leave a reply:

Site Footer