De ce este important ca o familie sa angajeze acelasi fotograf?

Asa cum fiecare familie are propriul medic de familie care se ocupa de problemele de sanatate ale fiecarui membru in parte, asa cum fiecare familie are o stransa relatie de colaborare cu un avocat care ii reprezinta si care le rezolva problemele juridice, la fel de important este pentru fiecare familie sa aiba si un fotograf de familie.

De ce este important ca fiecare familie sa aiba un fotograf? Ei bine, in viata fiecarei familii exista o multime de momente importante, iar un fotograf trebuie sa fie mereu aproape pentru a imortaliza cele mai importante momente de la evenimentele respective.

Totul incepe de la nunta. Mirii trebuie sa se asigure de faptul ca aleg cel mai potrivit fotograf nunta, iar in continuare vom vedea cateva detalii de care trebuie tinut cont, pentru ca mirii sa faca cea mai potrivita alegere pentru aceste fotografii.

Atunci cand fotografii trebuie sa aleaga fotograful de nunta, mirii trebuie sa isi creeze o lista cu fotografii din oras. Apoi, trebuie ca in ordinea preferintelor sa ii contacteze pe fiecare dintre acestia, pentru a afla daca sunt disponibili in ziua marelui eveniment. Cu cei disponibili se va merge mai departe, stabilindu-se chiar si o intalnire, in timp ce fotografii ocupati vor fi taiati de pe lista.

In cadrul intalnirii, mirii cu siguranta trebuie sa aiba unele intrebari pentru fotograf. Este foarte important ca acestia sa intrebe daca li se poate arata un portofoliu de clienti. Se spune ca un portofoliu este cea mai buna carte de vizita pentru un fotograf.

Dupa ce vad portofoliul de clienti, cu siguranta mirii se decid daca merg mai departe, sau daca isi doresc sa vada si lucrarile altor fotografi. Cei care merg mai departe, trebuie ca mai apoi sa aduca in discutie pretul serviciilor foto si video de la eveniment.

De obicei, fotografii au mai multe pachete de servicii pe care le pot oferi clientilor. Exista fotografi care fac doar pozele pe care le livreaza si filmul nuntii si cam atat.

In schimb, alti fotografi, le ofera mirilor si un album foto nunta, dar si fotografii de cea mai buna calitate si claritate, plus o sedinta foto Trash the Dress. Cu siguranta nu toti fotografii includ aceste servicii in pachetele lor, insa atunci cand acestea sunt incluse in pachetul foto-video, pretul acestuia va fi mai mare.

Apoi, cand afla in ce consta pachetul foto-video, mirii trebuie sa afle pretul, si cu siguranta trebuie sa intrebe ce procent din suma respectiva trebuie sa plateasca in avans, la semnarea contractului.

Fireste, ei mai trebuie sa afle in cat timp le sunt livrate pozele, daca beneficiaza si de o galerie foto online, si modalitatea de livrare (stick, DVD, sau doar galerie foto online).

Asadar, acestea sunt detalii care tin de alegerea fotografului pentru nunta. De aici inainte poate incepe colaborarea cu fotograful, care poate deveni fotograful familiei, si care poate face poze pentru familia respectiva in cadrul celor mai importante evenimente.

Dupa nunta, majoritatea cuplurilor decid sa isi mareasca familia, si sa aduca pe lume un bebelus, iar angajarea fotografului pentru sedinta foto gravide Bucuresti, cu siguranta va fi un lucru pe care acestia il vor lua in calcul.

Deja, pentru viitoarea mamica totul este mult mai simplu atunci cand participa la o sedinta foto gravide alaturi de fotograful pe care il cunoaste, si alaturi de care se simte confortabil. Viitoarea mamica poate veni cu propuneri in ceea ce priveste locatia in care se va desfasura sedinta foto, dar poate cere si sfatul fotografului care are experienta, si care stie care sunt cele mai interesante locatii.

De-asemenea, fotograful poate veni cu propuneri pentru viitoarea mamica si in ceea ce priveste tinuta vestimentara pe care aceasta o poate purta in cadrul sedintei foto, atat pentru ca aceasta sa se simta cat mai confortabil, cat si pentru ca pozele sa fie cat mai reusite.

Fotograful poate sugera ca si viitorul tatic sa faca parte dn sedinta foto, iar daca parintii mai au un copil, il pot include si pe acesta, pentru cateva fotografii de familie.

Ei bine, acelasi fotograf poate fi alaturi de familie si la maternitate, cand bebele isi face aparitia, iar fotograful poate efectua o sedinta foto maternitate, pentru ca bebele sa vadaca cand va creste, pozele din primele lui zile.

Apoi, familia poate angaja fotograful si pentru botezul copilului, iar acesta va imortaliza momentele cheie de la biserica, dar va fi prezent si la restaurantul unde va avea loc evenimentul.

De-asemenea, fotograful poate fi considerat parte din familie, dat fiind faptul ca poate fi invitat sa faca poze pentru familia respectiva de fiecare data cand este ziua de nastere a cuiva din familie, de sarbatori, sau cu alte ocazii speciale.

Asadar, dupa cum se poate vedea, este foarte importanta aceasta relatie dintre o familie si un fotograf, motiv pentru care trebuie ca familia sa aleaga un fotograf profesionist desavarsit, precum maestrul Cotea Razvan.

Leave a reply:

Site Footer