De ce ar trebui sa joci jocuri de puzzle?

De ce ar trebui sa joci jocuri de puzzle?

Jocurile de puzzle sunt minunate. Majoritatea telefoanelor pot instala numeroase jocuri de puzzle care vin la indemana atunci cand ai cateva secunde de timp liber. In functie de jocul pe care il joci, poate avea multe recompense, pe langa usurarea plictiselii, iti poate stimula creierul si te poate ajuta sa te conectezi cu prietenii. Noi, ca oameni, suntem fiinte curioase carora le place in mod inerent sa rezolve probleme; jocurile de puzzle va ofera aceasta capacitate.

Ce este un joc de puzzle? Buna intrebare. Este un tip de joc bazat in principal pe rezolvarea problemelor. Aceste puzzle-uri sunt de obicei restrictionate de un set de reguli si sunt facute mai mult sau mai putin severe prin complexitate sau limitari de timp. Versiunile de jocuri video ale jocurilor de puzzle au crescut din jocurile analogice ale solitaire, mahjong si jocuri similare pe care noi, ca oameni, le jucam de secole.

Putem alege sa jucam si varianta clasica de jocuri puzzle, adica sa ne indreptam atentia spre jocuri puzzle clasice pentru copii si adulti , pe care sa le jucam alaturi de partenerii de viata, de copii sau chiar si singuri. De exemplu, un joc Puzzle clasic 3 in 1 – Cars, Fulger McQueen poate fi jucat de parinti alaturi de copii. De-asemenea, exista jocuri clasice de puzzle pentru adulti, care la finalul puzzle-lului de 1000 de piese, vor obtine Colosseum-ul de la Roma.

Cu cat practici mai mult, cu atat devii mai bun in a face acel lucru. Joaca jocuri de puzzle este similar cu gandirea, astfel incat acestea te pot face sa devii un ganditor mai bun. Gandul ca efectuati in timp ce jucati jocuri de puzzle este variat, cum ar fi modul in care ar trebui sa fie un antrenament, veti folosi diferite aspecte ale creierului dvs. in moduri unice.

Cu cat joci mai multe jocuri de puzzle, cu atat mai bine gandesti si ajungi sa devii foarte bun in gandirea practica. Gandeste-te la toate lucrurile pe care le vei putea face cu capacitatea de gandire sporita.

Jocurile de puzzle sunt portabile, deoarece cutiile in care se regasesc piesele puzzle sunt de mici dimensiuni, sau daca discutam despre cele virtuale, ele se instaleaza pe telefonul dvs. sau pe un dispozitiv mobil similar; astfel ca le puteti juca aproape oriunde. Este ca si cum ai avea divertisment nelimitat la cerere.

Puteti obtine jocuri noi oricand doriti cu o simpla descarcare, iar majoritatea sunt gratuite pentru a juca. Ele apartin categoriei casual de jocuri, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va angajati semnificativ pentru a invata regulile jocului. De asemenea, nu trebuie sa investesti mult timp in joc pentru a primi beneficii.

Crezi ca esti mai destept decat prietenii tai? O modalitate de a demonstra cat de inteligent esti sa-i invingi in timp ce joci jocuri multiplayer. Unele jocuri de puzzle sunt multiplayer; iti ofera capacitatea de a te conecta cu prietenii si de a lupta cu inteligenta ta.

Exista o multime de oportunitati pentru a colabora, de asemenea, daca sunteti genul de persoana care ar prefera sa castige cu prietenii in loc sa-i bata. In orice caz, jocul cu prietenii ar trebui sa-ti consolideze legatura. Puteti gasi jocuri de puzzle multiplayer pe retelele de socializare precum Facebook.

Exista de-asemenea persoane care prefera sa joace jocurile clasice de puzzle, asa ca daca doriti sa organizati o competitie intre prieteni, va puteti intalni acasa la unul dintre membrii grupului, puteti cumpara fiecare acelasi joc puzzle, si puteti concura, pentru a vedea care termina cel mai repede de rezolvat puzzle-lul.

Unele dintre clasicele jocuri de puzzle pe care ar trebui sa le incercati sunt „Cuvinte cu prietenii”, „Candy Crush” si „Puzzle Dragons”. Aceste jocuri au fost testul timpului si sunt garantate pentru a va oferi placere. Tineti mintea deschisa atunci cand selectati ce jocuri jucati, unii dintre dezvoltatorii indie au concepte interesante si unice care pot oferi experiente si mai bune.

Este posibil ca acest tip de joc sa fi fost in jur de ceva timp, dar noi jocuri bazate pe puzzle apar in fiecare zi pe piete. Mai mult ca sigur, dupa ce veti termina de rezolvat un joc puzzle, fie el clasic sau virtual, veti dori sa incepeti urmatoarea provocare cat mai repede.

Leave a reply:

Site Footer