De-cate-tipuri-sunt-frezele-pentru-pila-electrica

De cate tipuri sunt frezele pentru pila electrica?

Indiferent ca va faceti manichiura pe cont propriu sau alegeti sa faceti manichiura prietenelor voastre, cu siguranta stiti cat de importanta este pila electrica si cat de mult aceasta va poate usura munca.

Ei bine, v-ati intrebat insa cum se alege setul de freze pentru pila electrica de unghii? Dat fiind faptul ca pe piata exista atat de multe produse, este destul de dificil sa faceti o alegere, insa acest articol va aduce la cunostinta care sunt tipurile de freze pentru pila electrica.

Veti afla spre ce material merita sa va indreptati atentia, si cu siguranta in cele din urma veti opta pentru capete de freza titan t30. Cititi asadar pana la final acest articol, in cazul in care fie intentionati sa va faceti de acum inainte manichiura pe cont propriu, fie alegeti sa faceti manichiura prietenelor sau altor cunostinte.

  1. Freze de diamant si safir

Exista posibilitatea de a va indrepta atentia spre freze de diamant si safir, care pot fi una dintre alegerile ideale in ceea ce priveste modelarea unghiilor naturale. Probabil va intrebati daca exista vreo diferenta intre acestea, tinand cont ca unele sunt freze de diamant, iar altele freze de safir.

Exista diferente foarte mici, iar aici mentionam faptul ca frezele cu safir sunt mai fine, mai moi si putin mai delicate in comparatie cu frezele cu diamant. Cu toate acestea insa, ambele tipuri de freze pot fi folosite pentru a indeparta cu usurinta pielita care se afla in jurul unghiei, puteti sa le folositi chiar si pentru a indeparta micoza neplacuta de pe unghie sau pentru a indeparta micoza neplacuta.

  1. Freze de carbid si titan

Daca prima idee nu va prea incanta, exista posibilitatea de a va indrepta atentia spre freze de unghii din carbid si titan, iar aici va recomandam sa optati pentru capete de freza titan t30.

Acestea sunt de cea mai buna calitate, au o foarte mare rezistenta la coroziune si sunt renumite datorita faptului ca durata lor de viata este una indelungata. Din acest motiv, foarte multe manichiuriste profesioniste aleg sa foloseasca astfel de freze pentru unghii.

Aceste freze pot fi utilizate atat pentru a indeparta gelul de pe unghii, cat si materialele acrilice sau diferite alte materiale care sunt foarte rezistente, si sunt de-asemenea considerate a fi o alegere buna pentru pielea intarita.

  1. Freze ceramice

De-asemenea, pe piata se gasesc si frezele ceramice pentru unghii. De mentionat este faptul ca acestea sunt foarte elegante, si sunt cu adevarat foarte bune. Acestea sunt usoare in comparatie cu cele mentionate anterior, si sunt deosebit de utile atat pentru a fi utilizate intr-un salon profesional de manichiura, cat si pentru utilizarea pe cont propriu acasa, sau pentru a face manichiura prietenelor, asa cum obisnuiesc unele fete.

Ei bine, in afara materialelor, atunci cand va alegeti frezele pentru unghii, trebuie sa tineti cont si de culoarea pe care o veti intalni la ele, astfel ca daca veti intalni culoarea galbena, aceasta inseamna ca freza este super fina / extra fina.

Daca freza are culoarea rosie, atunci inseamna ca este fina, in timp ce frezele cu albastru au duritatea medie. Frezele cu culoarea verde sunt dure, iar cele negre sunt super dure.

Acestea sunt asadar, cateva dintre lucrurile de baza pe care cu siguranta fiecare manichiurista deja le cunoaste, dat fiind faptul ca foloseste freza pentru unghii in viata de zi cu zi. cu toate acestea, si femeile care au de gand sa isi faca pe cont propriu manichiura trebuie sa cunoasca aceste detalii, pentru a sti care sunt frezele spre care trebuie sa isi indrepte atentia.

Leave a reply:

Site Footer