De cate tipuri sunt extensiile

De cate tipuri sunt extensiile?

Extensiile de par sunt cele mai luxoase servicii de salon disponibile. Alegerea unei metode de extindere a parului poate fi coplesitoare, deoarece exista foarte multe optiuni diferite disponibile pe piata.

Alegerea unei metode care functioneaza cel mai bine pentru dvs. depinde de mai multi factori, inclusiv tipul de par, stilul de viata si bugetul. Pentru persoanele care vor extensii par se recomanda saloane cu experienta.

Mai jos veti gasi mai multe informatii despre metodele diferite, inclusiv despre buget, argumente pro, contra, si intretinerea recomandata.

Extensiile cu lipici sunt cele care sunt montate asa cum spune si denumirea lor, prin lipire la cald sau la rece. Extensiile de aproximativ 20 pana la 30 de fire de par individuale pot fi atasate fie cu un punct de aplicare a lipiciului, fie cu o micro-legatura. Cele mai multe companii care ofera o fasie de legatura prin fir se refera la aceasta metoda ca o legatura de keratina.

Extensiile captusite cu silicon, sunt atasate la par cu ajutorul unui element de incalzire. Parul este asezat intre varful U si sigilat cu un instrument de extensie fierbinte care topeste legatura cu parul. Captuseala siliconica a varfului U formeaza o bariera pentru a va proteja parul natural. Legaturile sunt atasate aproape de radacina, lasand spatiu pentru a permite miscarea naturala a parului.

Pro:

Cele mai potrivit pentru par gros.

Extensiile de par pot dura pana la sase luni cu intretinere corespunzatoare, facand acest tip de aplicatie cea mai durabila.

Contra:

 • Una dintre cele mai costisitoare metode de extensie a parului, cu un timp mediu de aplicare de aproximativ 6-8 ore, in timp ce coafezele experimentate pot termina in 2-3 ore.
 • Caldura este necesara pentru o aplicatie, care nu poate fi dificila doar pe mainile stilistului, dar poate duce la deteriorarea parului clientului.
 • Nu sunt reutilizabile, desi unele companii pot trimite parul inapoi, iar anumiti producatori vor aplica din nou adezivul.
 • Aplicatia necesita utilizarea unui instrument special folosit pentru prindere, iar miscarea constanta de stoarcere nu este ergonomica pentru par.
 • Utilizatorii adesea se plang de o durere de cap la cateva zile dupa aplicare. De asemenea, poate aparea disconfort sau mancarimi in primele doua saptamani dupa aplicare.
 • Desi aceasta metoda este durabila si are o durata lunga de viata, 80% din deteriorarea parului se produce dupa 8 saptamani de uzura.

Extensiile aplicate cu cleme

Firmele renumite utilizeaza instrumente de cupru captusite cu silicon pentru a va proteja parul natural.

Costul pentru extensia firului de par depinde de marca, de numarul de suvite adaugate si de orasul in care sunt aplicate.

Pro:

 • Deoarece extensiile sunt componente individuale, parul se misca putin mai natural.
 • Aplicatia nu utilizeaza caldura sau adeziv si poate dura pana la sase luni.
 • Parul este reutilizabil, iar orice extensie care ar aluneca sau cadea poate fi fixata in aproximativ o ora de catre un tehnician experimentat.

Contra:

 • Una dintre cele mai costisitoare metode de extindere a parului, cu un timp mediu de aplicare de 4-6 ore, in timp ce stilistii cu experienta se pot termina in 2-3 ore.
 • Margelele sau clemele pot fi vizibile daca nu sunt plasate in mod corespunzator si vor aluneca mai usor decat orice alta metoda.
 • Utilizatorii adesea se plang de o durere de cap la cateva zile dupa aplicare. De asemenea, poate aparea disconfort sau o iritatie in primele doua saptamani dupa aplicare.

Leave a reply:

Site Footer