Cum trebuie sa aveti grija de bateria unui smartphone Samsung?

Cum trebuie sa aveti grija de bateria unui smartphone Samsung?

In clipa de fata, Samsung este cel mai apreciat producator de telefoane mobile de pe piata, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care dispozitivele acestui brand sunt foarte performante, si au un design atractiv.

Problema dispozitivelor Samsung insa, la fel ca si a tuturor smartphone-urilor de pe piata, indiferent de numele producatorului, este reprezentata de faptul ca se descarca prea repede.

Exista o multime de factori care pot afecta o baterie Samsung, iar in continuare vom vedea ce trebuie sa faceti daca detineti un asemenea dispozitiv, pentru ca bateria acestuia sa aiba o durata de viata cat mai indelungata.

Aveti grija de bateria dvs.

Utilizati adaptorul de alimentare livrat impreuna cu dispozitivul dvs. Alti adaptori de alimentare pot incarca incet, deloc sau pot deteriora dispozitivul sau bateria.

Mentineti bateria la rece. Evitati situatiile in care dispozitivul se poate supraincalzi. Bateria se va descarca mult mai repede cand este fierbinte, chiar daca nu o utilizati. Acest tip de descarcare poate deteriora bateria. (Dispozitivul se incalzeste cand este conectat, deci nu lasati-l incarcat mai mult decat este necesar.)

Incarcati suficient de mult sau putin cate este necesar, pentru ca in caz contrar bateria poate avea de suferit.

Alegeti setarile care utilizeaza mai putina baterie

Modificati afisarea ecranului. Lasati ecranul sa se opreasca mai devreme.

 • Pentru a reduce scurgerea bateriei atunci cand nu utilizati ecranul, setati o perioada mai scurta inainte ca ecranul sa se stinga.
 • Deschideti aplicatia Setari din telefon.
 • Atingeti Display Sleep (si apoi Avansat).
 • Alegeti un timp. Va recomandam 30 de secunde.

Reduceti luminozitatea ecranului

Pentru a economisi bateria, reduceti luminozitatea ecranului. Iata cum puteti face acest lucru:

 • Glisati in jos cu doua degete din partea de sus a ecranului.
 • In partea de sus a ecranului, deplasati cursorul spre stanga.

Modificati automat luminozitatea ecranului

 • Pentru a economisi bateria, luminozitatea ecranului se schimba cu lumina din jurul dvs.
 • Deschideti aplicatia Setari pentru dispozitiv.
 • Atingeti Afisare si apoi luminozitate adaptiva.
 • Activati luminozitatea Adaptiva.

Opriti luminile de notificare. Daca dispozitivul dvs. are o lumina de avertizare LED, puteti economisi durata de viata a bateriei oprind lumina respectiva.

Dezactivati sunetul si vibratiile tastaturii. Puteti economisi bateria prin oprirea sunetului si a vibratiilor de pe tastatura.

Reduceti scurgerea bateriei de fundal:

 • Restrictionati aplicatiile care utilizeaza mai multa baterie.
 • Mentineti adaptabilitatea bateriei si a optimizarii bateriei.
 • Dezactivati functiile de scurgere ridicata.
 • Stergeti conturile neutilizate.

Ei bine, in cazul in care tineti cont de toate aceste detalii, sansele de a va ajuta bateria dispozitivului Samsung sa reziste mai mult timp incarcata sunt mari. In schimb, in cazul in care urmati toti acesti pasi insa fara rezultati, iar bateria dispozitivului Samsung se descarca la fel de repede, atunci cu siguranta a cam sosit timpul sa va indreptati atentia spre www.magazingsm.ro pentru a alege o noua baterie Samsung.

Puteti gasi baterii pentru toate dispozitivele Samsung, incepand de la smartphone-urile de generatie veche ale brandului, si pana la baterii ale celor mai noi dispozitive Samsung care se gasesc pe piata.

Leave a reply:

Site Footer