Cum sunt aparatele de aer conditionat moderne

Cum sunt aparatele de aer conditionat moderne?

Va ganditi sa instalati un aparat de aer conditionat in interiorul casei dumneavoastra? Vreti sa stiti care dintre aparatele de aer conditionat moderne se potriveste cel mai bine nevoilor si cerintelor dvs? Sunteti indecis daca sa cumparati un aparat de aer conditionat de podea sau pentru tavan?

In acest articol gasiti toate informatiile referitoare la cele doua tipuri de aere moderne de pe piata si puteti alege cea mai potrivita solutie, in functie de structura domiciliului dumneavoastra.

Dar ce proprietati are un aparat de aer conditionat? Cu un singur aparat de aer conditionat puteti gestiona racoarea si caldura din interiorul uneia sau mai multor incaperi, ajustand atat temperatura, cat si gradul de umiditate al mediului.

Acesta reprezinta un element care ofera un confort ridicat in interiorul casei, deoarece va permite sa faceti camerele casei locuibile atat in cele mai calde, cat si in cele mai reci anotimpuri. Motivul este simplu, aparatele de aer conditionat modern sunt echipate atat cu functia de racire, cat si cu cea de incalzire, printr-o pompa de caldura si dezumidificator.

Aparate de aer conditionat pentru tavan

In cazul in care doriti sa aveti mai mult spatiu liber atat pe podea, cat si pe perete pentru a putea introduce decoratiuni, mobilier sau alte lucruri de acest gen, solutia ideala este aparatul de aer conditionat de tavan. In acest fel, este posibil sa aveti o gestionare mai mare a spatiului si acesta este perfecte pentru magazine, birouri si medii mari.

La acest tip de aparate de aer conditionat moderne, unitatea interioara este instalata pe tavanul camerei in care este instalat, in timp ce unitatea exterioara, care este punctul de sprijin al sistemului, este de obicei montata fie pe perete, fie pe podea ca un radiator normal. Avand in vedere pozitia pe tavan, acest tip de aparat de aer conditionat are avantajul de a raspandi aerul omogen. Acesta permite un aer conditionat rapid si uniform si nu este voluminos.

Aparate de aer conditionat de podea

Aparatele de aer conditionat moderne de podea sunt instalate si fixate pe perete, sau alternativ sunt complet incastrate in el. In ambele situati, performanta termica este intotdeauna optima. Aceste tipuri de aparate de aer conditionat pot emite aer atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Aparatele de aer conditionat de podea sunt, prin urmare, dispozitive care ocupa putin spatiu pe podea si sunt potrivite atat in casele care au dimensiuni mici, cat si in incaperile care au un tavan scazut.

Acestea sunt usor de instalat si ventilatia aerului racit nu este perceputa atunci cand este distribuita in interiorul camerei.

Functionalitatea acestui tip de aparat de aer conditionat poate fi exploatata in orice moment al anului, deoarece va permite sa incalziti casa in timpul iernii si sa o raciti in timpul verii, de asemenea, puteti folosi si functiile de eliminare a mirosurilor neplacute, a celor de dezumidificare a incaperilor si a celor de purificare a aerului.

Puteti sa apelati la varianta pentru tavan de aer condiționat tip casetă GREE 12000 BTU deoarece clasa sa de eficienta energetica sezoniera este de pana la A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand reducerea consumului de energie electrica pentru dumneavoastra.

Leave a reply:

Site Footer