Cum se optimizeaza un site pentru motoarele de cautare?

Cum se optimizeaza un site pentru motoarele de cautare?

Atunci cand vorbim despre un site implicit vorbim si despre optimizare site pentru o mai buna vizibilitate pe motoarele de cautare.

Pasii prin care este facut un site web vor fi urmati in ordine logica. Se va incepe cu inregistrarea domeniului, platirea unui pachet de hostig si realizarea propriu zisa, fie sa apelati la web designeri, sau sa va creati un site cu ajutorul unor platforme.

Indiferent in care dintre aceste situatii va aflati a intretine un site web si a ii creste popularitatea depinde si de importanta sau de timpul care ii este acordat.

Unul din cei mai importanti factori pentru a capta traficul este si optimizarea sa pentru o mai buna vizibilitate pe motoarele de cautare, si acesta este un proces numit SEO.

Din nefericire procesul acesta este de cele mai multe ori neglijat de proprietarii de site-uri un lucru care poate afecta negativ pentru ca traficul de pe motoarele de cautare poate ajunge pana la 70 de procente.

In mod concret seo implica si cateva tehnici pentru proiectare si pentru actualizare a site-ului, in scopul de a se obtine pozitii de top in motoarele de cautare ca urmare a interogarii anumitor cuvinte cheie.

Chiar daca la nivel mondial sunt mai multe motoare de cautare, motorul Google este acela care detine monopolul pe piata si de aceea cele mai multe solutii se aplica pentru SEO pe Google.

Atunci cand este facut siteul sistemul acesta trebuie sa fie facut astfel incat sa includa si taguri HTML cum ar fi descrierile meta, cuvintele cheie, linkurile prietenoase, etc. De asemenea toate paginile din site ar trebui sa includa si cuvintele cheie specifice si sa le aiba si in continutul paginii.

Algoritmul vechi de la Google considera page rankul un factor care propulsa site-urile in primele pozitii si pentru a obtine page rank era necesar sa aveti site-ul inscris in unele directoare web, in portaluri si in bloguri din acelasi domeniu sau dintr-un domeniu apropiate de activitate.

Pentru a va mentine pe o pozitie constanta este necesar sa investiti in SEO. Google si-a modificat algoritmii de clasare si propulseaza in top site-urile care sunt si responsive si optimizate in fata celor care nu pot fi accesate corect de pe dispozitive mobile.

De asemenea, in ultima vreme se spune tot mai des despre content marketing asa cum chiar Google spune, continutul este regele.

Algoritmii se axeaza in special pe realizarea si publicarea de continut original de calitate cu o buna relevanta pentru cititori si prin urmare se spune ca orice site web indiferent in ce domniu ar fi, ar trebui sa aiba si un blog unde sa fie informatii publicate in mod constant si continut cat ma relevant pentru cititori.

In cazul in care afacerea are nevoie de performanta este recomandat sa apelati la specialisti SEO care pot sa implementeze metode sau strategii de SEO care ajuta la captarea a foarte mult trafic din motoarele de cautare, avand si certitudinea ca aceasta interventie va fi una benefica.

Noi va recomandam sa apelati la servicii de o foarte buna calitate pentru a va optimiza site-ul.

Leave a reply:

Site Footer