Cum se face corect deratizarea

Cum se face corect deratizarea

Se aude in mijlocul noptii, un sunet ciudat si neplacut? Va intrebati daca sunetul vine de la podea, pe conducte sau pe o anumita piesa de mobilier? Aveti puncte rosii pe corpul dvs. si nu va puteti opri din scarpinat? Daca este cazul, este posibil sa aveti un fel de infestare cu paraziti si este timpul sa obtineti ajutor din partea serviciilor de control al daunatorilor. Nu este doar faptul ca a avea daunatori in jurul gospodariilor poate fi foarte enervant. In functie de specie, au tendinta de a face probleme majore, cum ar fi problemele legate de structura casei si va pot afecta sanatatea. Daca sunteti in capitala apelati la servicii de deratizare Bucuresti.

Un pericol, nu o pacoste

Suna serios? Este serios. Daunatorii si rozatoarele nu sunt o simpla provocare; acestea va pot afecta sever sanatatea si sanatatea familiei.

Exista cateva sfaturi generale despre cum sa impiedicati daunatorii si rozatoarele din gospodarie sa intre in casa dvs. cum ar fi pastrarea ramurilor de copaci si a arborilor bine taiati si departe de casa sau pastrarea subsolurilor si spatiile de accesare cu crawlere bine ventilate si uscate. Gunoiul dvs. trebuie depozitat in recipiente sigilate si depozitat in mod regulat. Ar trebui sa sigiliti fisuri si gauri in exteriorul casei dvs., inclusiv punctele de intrare pentru utilitati si conducte. Dar chiar si cu toate acestea – nu exista garantii. Cel mai important lucru ar fi acela de a chema un exterminator de daunatori calificat pentru sfaturi si tratament suplimentar, daca este necesar.

Diferite perioade de activitate

Exista multi daunatori activi pe tot parcursul anului, insa trebuie sa fiti constienti de faptul ca anumiti daunatori sunt mai problematici in anumite momente decat altii. De exemplu, aprilie este o luna de furnici. Moliile provoaca cea mai mare durere in luna mai, in timp ce luna iunie este o luna de lemn. Mustele sunt cele mai puternice in luna august, iar rozatoarele invadeaza in octombrie si noiembrie.

Exista o sansa usoara de a gasi ce aveti de-a face? Daca nu sunteti reticenti in a numi un controlor de daunatori de incredere, incepeti sa aflati ce fel de daunator cauzeaza agitatia. Pe langa faptul ca vedeti un subsol plin de paianjeni sau gasiti un soarece in prajitorul dvs., exista semne evidente de infestare cu paraziti pe care ar trebui sa le cautati.

Rozatoarele (si gandacii) lasa ingrasaminte in spatele careia se gasesc cel mai probabil in dulapuri, sub aparate, in spatele cutiilor de depozitare sau in orice alta locatie ascunsa in care daunatorii pot fi enervanti.

Daca sobolanii va “viziteaza”, probabil ca aveti de-a face cu niste gauri pe care le folosesc ca puncte de intrare. Soarecii au nevoie de o gaura mica, in timp ce sobolanii cauta o intrare mai mare. Pentru oricare dintre ele, punctele de intrare sunt cel mai probabil sa se afle in jurul tevilor, aerului si zonele de aerisire.

De asemenea, rozatoarele se roaga in mod constant pe diferite articole, cum ar fi fire, cutii si ambalaje. De asemenea, vor folosi materiale – hartie, izolatie, tesaturi, materii organice, pentru a construi cuiburi.

Leave a reply:

Site Footer