Cum se efectueaza repatrierea decedatilor?

Cum se efectueaza repatrierea decedatilor?

Imediat dupa anul 1989 cand granitele Romaniei s-au deschis, o multime de cetateni romani au ales sa plece in diferite tari din Europa (si nu numai).

Cei mai multi dintre acestia au ales sa se stabileasca in Italia, insa comunitati foarte mari de romani exista si in Spania, in Regatul Unit, in Germania sau chiar in Statele Unite ale Americii.

Desi domanii au ales sa plece in strainatate imediat dupa anul 1989, cei mai multi au parasit tara pe la sfarsitul anilor 1990 si inceputul anilor 2000.

Multi dintre acestia au ales sa plece in tarile anterior mentionate datorita faptului ca in acolo salariile sunt mult mai mari decat in tara, iar nivelul de trai este mult mai ridicat. Sistemul medical este mai bine dezvoltat, iar oportunitatile sunt mult mai multe, indiferent de domeniu.

Foarte multi dintre cei care au parasit tara, si-au indeplinit obiectivele iar acum duc o viata fara griji departe de Romania. Multi dintre acestia si-au dus parintii, sotiile, copiii in strainatate, si acum nu s-ar mai intoarce in tara.

Unii romani au reusit sa adune suficient de multi bani in strainatate, iar acum s-au intors in tara si au inceput sa dezvolte tot felul de afaceri.

Din pacate insa, au existat atat de multe cazuri ale romanilor care si-au pierdut viata in strainatate, iar in randurile care urmeaza puteti afla mai multe detalii.

Romani morti in accidente in strainatate

Foarte multi romani si-au gasit sfarsitul in strainatate, in urma unor accidente. Fireste, cele mai multe au fost accidente rutiere, iar romanii stabiliti in strainatate, au murit pe autostrazile din Germania, Spania, Franta, etc.

Au avut loc si accidente de munca, iar romanii au murit in fabrici sau pe santiere, lasand in urma familii indoliate si cu inimile sfasiate de durere.

Romani morti dupa ce s-au imbolnavit

Au existat cazuri ale romanilor care s-au imbolnavit in strainatate. Unii au fost atat de grav bolnavi, incat au murit in spitalele din strainatate. Altii au murit acasa, inconjurati de cei dragi.

Conditii suspecte

Dupa cum am putut vedea cu totii la televizor, au existat multe cazuri ale romanilor care au fost ucisi sau care au ales sa isi incheie de buna voie socotelile cu viata. Unii nu au mai suportat dorul de casa, altii au avut alte probleme (depresie, lipsa banilor, etc). Cert este faptul ca au ales sa isi puna capat zilelor, lasand in urma familii indurerate.

Asadar, dupa cum se poate vedea, multi romani dintre cei care au plecat la munca in strainatate, si-au creat un viitor stralucit. Unii au ramas in strainatate si in zilele noastre, altii s-au intors in Romania si au inceput o viata noua, afaceri noi, etc.

Cei care si-au gasit sfarsitul, au fost repatriati si inmormantati in cele mai multe cazuri. Familiile indoliate au cautat cele mai bune servicii de repatriere, motiv pentru care au accesat https://www.repatriere-decedati.ro, si au luat legatura cu reprezentantii companiei, in vederea repatrierii.

Probabil va intrebati de ce atunci cand romanii mor in strainatate, familiile indoliate aleg sa ii repatrieze, in loc sa ii inmormanteze in tara in care si-au gasit sfarsitul. Ei bine, pentru unele familii, prezenta celui drag conteaza foarte mult (chiar daca a murit), pentru ca il pot vizita la cimitir din cand in cand, unde ii pot duce flori si ii pot aprinde lumanari.

Apoi, un alt motiv intemeiat datorita caruia foarte multe familii indoliate au ales sa isi repatrieze decedatii, tine de latura financiara. Inmormantarea in tari precum Germania, Italia, Spania, Franta, Anglia si nu numai, costa foarte multi bani.

De multe ori, costurile depasesc cu lejeritate suma de 5000 de euro, iar familiile indoliate aleg sa isi repatrieze decedatii pentru ca ajung sa cheltuiasca mai putin de jumatate din aceasta suma.

In plus, atunci cand angajeaza o companie care presteaza servicii funerare si servicii de repatriere decedati, de toate cele necesare repatrierii se ocupa reprezentantii firmei.

Membrii familiei indoliate, in cazul in care se afla in Romania, nu trebuie sa se deplaseze in tara in care persoana draga lor a murit. Trebuie doar sa comunice datele personale ale celui decedat si adresa, iar de restul se ocupa personalul firmei de servicii funerare.

Acestia sunt cei care se deplaseaza in tara respectiva, ei sunt cei care se ocupa de obtinerea tuturor actelor care sunt necesare pentru a se putea efectua transportul funerar international, si tot ei pregatesc persoana decedata pentru repatriere.

Apoi, cand totul este pus la punct, decedatul este asezat in sicriul special care este necesar repatrierii, dupa care se efectueaza repatrierea cand documentele sunt deja obtinute.

Dupa cum se poate vedea asadar din acest articol multi dintre romani si-au gasit fericirea in strainatate, dar multi au si murit in strainatate, iar apoi au fost repatriati de catre familiile indoliate, si inmormantati crestineste acasa, aproape de familie si de cei dragi.

Leave a reply:

Site Footer