Cum se alege o rochie de banchet?

Cum se alege o rochie de banchet?

Toate elevele si toate studentele se gandesc la petrecerea de banchet care are loc la finalul anului scolar sau la finalul anului universitar. Este cat se poate de firesc acest lucru in conditiile in care dupa un an plin de teste, examene si evaluari, dupa o perioada de invatare pentru examenul de bacalaureat sau pentru pregatirea lucrarii de licenta, va veni un mare party.

Este cat se poate de evident faptul ca la o petrecere de banchet, mai ales la cea de absolvire a liceului, fiecare domnisoara isi doreste sa arate formidabil, pentru ca discutam despre un eveniment unic in viata.

In ceea ce priveste banchetul de absolvire a facultatii, acesta nu mai este un eveniment unic, pentru ca fiecare poate urma doua – trei sau mai multe facultati in decursul vietii, pe cand liceul se face odata in viata.

Tocmai de aceea, la banchetul de absolvire a liceului, pentru a arata pur si simplu uimitor, fetele absolvente isi indreapta atentia spre o casa de moda in Bucureti, cu scopul de a-si cumpara o rochie de banchet.

Pana atunci insa, trebuie mentionat faptul ca alegerea unei rochii de banchet nu este cu siguranta cea mai simpla misiune pe care o are de indeplinit o domnisoara absolventa, in conditiile in care exista mai multi factori de luat in considerare.

Acest articol insa vine in intampinarea absolventelor, si le ofera cele mai utile sfaturi care le pot ajuta sa aleaga cea mai potrivita rochie de banchet, de la o casa de moda de renume.

Asadar, fara doar si poate, cel mai important detaliu care conteaza si in acest caz, la fel ca si atunci cand vine vorba despre alegerea unei rochii pentru un oricare alt eveniment, este reprezentat de forma corpului.

Tocmai pentru ca forma corpului este un aspect atat de important care merita luat in considerare atunci cand se alege o rochie de banchet, trebuie ca piesa vestimentara aleasa sa puna in valoare silueta, trebuie sa scoata toate punctele forte in evidenta si totodata sa mascheze toate micile imperfectiuni.

Dupa cum bine se stie, una dintre cele mai populare forme ale corpului este cea de tip para, asa ca fetele cu aceasta forma a corpului trebuie sa se asigure ca isi aleg o rochie care sa nu le accentueze soldurile si picioarele, pentru ca aici au mai mult volum in comparatie cu partea superioara. De aceea, in partea de jos trebuie sa aiba o fusta mai ampla, iar in partea superioara o rochie care se muleaza, si care atrage privirile asupra decolteului este perfecta.

Fetele care au silueta de tip clepsidra sunt foarte norocoase pentru ca lor le sunt potrivite aproape toate tipurile de rochii de banchet, asa ca pot alege ceea ce le place cel mai mult. Fetele care sunt mai inalte si care au picioarele sexy, ar fi ideal sa aleaga o rochie cu fusta clos, care le va scoate in evidenta atat talia cat si picioarele.

In schimb, atunci cand discutam despre fetele care au bustul mare, lucrurile sunt cat se poate de clare: decolteul in V reprezinta cea mai buna solutie, pentru ca atrage toate privirile.

Apoi, un alt aspect la fel de important, este fara doar si poate personalitatea, asa ca fetele care isi cauta o rochie pentru acest eveniment important din viata lor, trebuie sa se asigure de faptul ca isi aleg o rochie care sa reflecte personalitatea lor din anii de liceu.

In mod evident, fata timida a clasei nu va purta o rochie scurta, care sa permita sa se vada mai mult decat este necesar, si nici nu va purta o rochie cu decolteul foarte adanc, asa cum nici rebela clasei nu va purta o rochie eleganta, lunga. O astfel de rochie va purta fata timida a clasei, pe cand rebela clasei va purta o rochie extravaganta (dar nu foarte indrazneata).

De mentionat este faptul ca nu trebuie ca absolventele sa faca o mare confuzie intre o noapte in club, unde merg foarte sexy imbracate si unde isi doresc sa “agate” un baiat pe placul lor; cu o petrecere de banchet.

Banchetul este totusi un eveniment foarte important, unic in viata, mai mai mult decat atat, la banchet iau parte si cadrele didactice. Din acest motiv, este foarte important ca fetele sa aleaga rochii decente, rochii nici prea scurte si nici foarte decoltate.

Culoarea rochiei este un alt aspect important care trebuie luat in considerare. In functie de tipul si nuanta tenului, in functie de culoarea parului si de culoarea ochilor, se poate alege si culoarea rochiei. Fiecare domnisoara este avantajata de unele culori, si dezavantajata de altele.

Asadar, acestea sunt detalii foarte importante care necesita o mare atentie in momentul in care vine vorba despre alegerea unei rochii de banchet. Tineti cont de ele si veti face o alegere buna.

Leave a reply:

Site Footer