Cum sa remediati problema de retea pentru Xiaomi Mi A1

Cum sa remediati problema de retea pentru Xiaomi Mi A1

Daca detineti telefonul Xiaomi Mi A1, veti fi de acord ca este un dispozitiv uimitor. Pe langa faptul ca a fost primul telefon care a aparut in repornirea proiectului Android One Google, exista alte cateva lucruri grozave de care utilizatorii se vor bucura in cele din urma.

Xiaomi este un producator renumit pentru fabricarea unor telefoane de buna calitate, insa lansarea primului smartphone care a realizat parteneriatul intre companie si Google a fost o descoperire notabila, iar Mi A1 este pana in prezent foarte apreciat in India, China si intreaga piata asiatica.

Cel mai bune design din gama, specificatiile destul de decente si preturile foarte rezonabile sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale acestor telefoane Xiaomi (Mi A1).

Dispozitivul dispune de specificatii decente (procesor Octa-core de 2,0 GHz Cortex-A53 si procesor Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM, spatiu intern de stocare de 64 GB, camera duala de 12 MP (26 mm, f / 2.2; 50mm, f / 2.6), care este dotata cu blit dual-LED (ton dual), autofocus pentru detectarea fazelor, zoom optic de 2x si camera de fotografiere frontala de 5MP printre altele).

In ciuda acestor specificatii, dispozitivul intampina unele probleme, iar aici ne referim la problemele de retea care sunt cele mai frecvente. In functie de retea si regiunea in care va aflati, este posibil sa aveti probleme legate de fluctuatia retelei sau intreruperea totala a retelei.

Pentru unii, problema retelei incepe imediat ce incep sa foloseasca dispozitivele. Pentru unii altii, incepe dupa ce au incercat sa-si actualizeze dispozitivele. Oricare ar fi cazul, trebuie sa remediati aceasta problema cat mai curand posibil si sa va bucurati de caracteristicile uimitoare pe care le ofera dispozitivul.

Cum sa remediati problema retelei in Xiaomi Mi A1

Pentru inceput, trebuie sa fiti sigur ca defectul este de la dispozitiv si nu de la furnizorul de retea. Mi A1 accepta doua carduri sim cu 4G pe ambele sloturi. Primul lucru va fi sa va asigurati ca semnalul de retea este suficient de puternic in zona si ca telefonul este cauza problemei.

Daca acelasi sim pe care il utilizati ofera o retea perfecta 4G cu viteza mare in alte telefoane, atunci dispozitivul dvs. Xiaomi Mi A1 este cauza problemei. Exista o serie de modalitati prin care puteti rezolva problema, dar nu exista garantii ca vor functiona tot timpul. Vom discuta mai jos aceste solutii.

Solutia 1

Prima solutie este un truc simplu care a fost folosit de multi pentru a rezolva problemele de retea:

  • Pur si simplu apelati * # * # 4636 # * # * pe mobilul dvs. Xiaomi Mi Ai.
  • Selectati informatii despre telefon.
  • Derulati in jos la „Setati tipul de retea preferat”.
  • Selectati din optiuno, orice dintre cele care se potrivesc cel mai mult retelei dvs. si locatiei dvs.

Exista sanse mari ca aceasta solutie speciala sa rezolve complet problemele retelei. Este posibil sa ofere doar un mic ajutor. Puteti incerca intotdeauna alte optiuni.

Solutia 2

Puteti bloca modemul actual peste stocul PE si puteti vedea cum ajuta la rezolvarea problemei dvs. de retea. Aceasta solutie are, de asemenea, potentialul de a rezolva o serie de alte probleme cu dispozitivul Xiaoma Mi A1. Urmatorii pasi vor finaliza treaba:

  • Utilizati cele mai recente TWRP.
  • Stergeti datele daca provin din orice alt ROM.
  • Bliteaza ROM-ul (nu este nevoie sa flash flash gapps, deoarece sunt incluse).
  • Puteti blitza TWRP, dar este optional.
  • Reporniti versiunea TWRP si magisk-ul flash (este la fel de optional).
  • Asigurati-va ca descarcati bootloader si flash userdata.img din nougat de stoc daca veniti din stoc.

In cazul in care aceste solutii nu va ajuta la remedierea problemei, cel mai probabil va fi nevoie sa trimiteti dispozitivul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa vada cum pot rezolva problema.

Leave a reply:

Site Footer