Cum sa redai viata obiectelor uitate in debara?

Cum sa redai viata obiectelor uitate in debara?

In mod cert, cu totii avem acel moment in viata in care, stam lipsiti de cuvinte, in fata usilor deschide la debara, sau chiar ale garajelor sau ale camarelor, uimit de cate lucruri am putut aduna si depozita de-a lungul anilor ce au trecut.

Din nefericire, noi oamenii, avem tendinta continua de a pastra lucruri pe care, uneori nici nu le folosim vreodata ori pe care le intrebuintam doar o singura data iar apoi le asezam pe un raft, sperand ca nu vom uita de existenta lor.

Acest articol, este menit sa va aminteasca de cateva obiecte pe care cu siguranta le-am ignorat in tot acest timp, insa pe care le putem reinventa si carora le putem reda viata oferindu-le un nou scop.

  1. Cele mai populare astfel de produse, ignorate tot anul si utilizate doar 1 singura data pe an sau in cele mai rele cazuri doar 1 singura data in viata, sunt decoratiunile luminoase de Craciun.

Este  adevarat ca la baza, aceste produse sunt fabricate cu scopul impodobirii brazilor in perioada sarbatorilor de iarna, insa,totodata acestea sunt cele mai versatile produse, avand posibilitatea de transformare cu succes intr-o minunata decoratiune, fiind utilizate astfel, pe parcursul intregului an.

Folosind aceste lumini, putem decora peretii camerelor, putem aduce lumina pe durata serii in foisorul din gradina, ori putem crea cele mai frumoase si unice modele de lampi de veghe si veioze. Tot ceea ce este necesar sta in noi, in imaginatia noastra si in modul in care dorim sa aducem lumina in casa si viata noastra.

Salteaua gonflabila Intex, este cu siguranta obiectul impachetat cu grija si lasat prin garaj sau pe cate un rastel din camara, pe care speram sa il reutilizam candva, insa parca niciodata nu gasim un motiv destul de bun pentru a o scoate de acolo. Ei bine, o astfel de saltea gonflabila Intex este utila intr-o multitudine.

  1. Oare ce poti face cu o saltea inafara de a o folosi atunci cand ai musafiri, te intrebi, insa nu iti dai seama cat de utila ar fi la picnic cu familia sau prietenii, la plaja intr-o excursie spontana cu rulota, ori in momentele in care romantismul unei seri petrecute in aer liber cu persoana iubita, nu ar putea fi intrecut de nimic altceva.

De asemenea, daca ai copii, o seara cu ,, cortul” la voi in curte, folosind salteaua drept podea si 2-3 cearceafuri drept acoperis, ii va oferii celui mic o experienta de neuitat, facandu-te cel mai distractiv parinte! Cine nu isi doreste asa ceva?

  1. Banalele borcane de sticla, rezultate in urma consumului diverselor alimente, sunt alte obiecte pe care, din strabunici si bunici am invatat ca este bine sa le pastram, depozintandu-le si uitandu-le din pacate, printre rafturile debaralelor. Intr-adevar, aceste obiecte ne servesc cu succes toamna, atunci cand producem dulceturi, zacusca, gemuri, etc, pe care sa le pastram peste iarna, insa, mereu vor ramane ,,rezerve” care vor sta degeaba, prafuite si inghsuite.

Cu doar putina vopsea, cateva accesorii si putina inspiratie luata din mediul online, putem oferi borcanelor un nou look, devenind cele mai apreciate suporturi de pixuri, creioane, pensule de machiaj, etc. Seara, in curte, stand in foisor, un astfel de borcan, frumos decorat, va completa perfect imaginea, cu doar putina imaginate si eventual o lumanare pentru a intregi efectul.

Spor la reinventat si nu uitati cum mediul online este cea mai bogata sursa de inspiratie, trebuie doar sa iti doresti, iar restul vine de la sine!

Leave a reply:

Site Footer