Cum sa faceti backup pentru contacte pe iPhone?

Cum sa faceti backup pentru contacte pe iPhone?

Smartphone-urile sunt dispozitivele care ne fac viata mai convenabila si mai usoara, permitandu-ne sa pastram legatura cu familia, prietenii si cunoscutii. Cu un singur clic sau o atingere, va puteti conecta cu oricine din orice parte a lumii, atat timp cat aveti numarul de contact al acelei persoane in agenda de telefon a telefonului.

In aceste conditii, cu siguranta doriti un smartphone performant, de care sa va puteti bucura si folosi mult timp, iar un dispozitiv iPhone X poate fi alegerea potrivita. In cazul in care alegeti un astfel de smartphone, este foarte important sa va asigurati ca il echipati cu o folie de protectie pentru display iPhone X, si cu o husa. Aceste accesorii va pot pastra telefonul intr-o stare perfecta de functionare.

Va puteti bucura de experiente minunate folosind un dispozitiv iPhone X, dar v-ati gandit oare cum trebuie sa procedati daca din greseala stergeti contactele de pe telefon? Poate este primul dispozitiv iPhone pe care il detineti, poate din lipsa de atentie ati comis o asemnea greseala, si trebuie sa recuperati contactele. Iata cum trebuie sa procedati!

Metoda 1: Cum sa faceti backup pentru iPhone Contacte pe iTunes

Cu iTunes, este foarte usor sa faceti backup pentru contactele iPhone si alte date pe Mac sau PC. Tot ce va trebuie este cea mai recenta versiune a software-ului iTunes instalat pe computer.

Pasi pentru backupul contactelor iPhone cu iTunes:

Pasul 1: Lansati iTunes pe computer.

Pasul 2: Conectati acum iPhone-ul la computer printr-un cablu USB.

Pasul 3: iTunes va detecta automat dispozitivul si va afisa dispozitivul in panoul din stanga sus.

Pasul 4: Faceti clic pe dispozitivul dvs. si alegeti „Back Up Now” din panoul Backups. Puteti alege daca sa faceti o copie de siguranta a datelor iPhone pe iCloud sau sa stocati pe computer.

Pasul 5: iTunes va rula un timp si va face backup pentru toate datele dvs., inclusiv contactele dvs. pe computer sau iCloud pe baza selectiei dvs. in pasul de mai sus.

Metoda 2: Cum sa faceti backup pentru iPhone Contacte pe iCloud

iTunes va permite sa faceti backup si pentru datele dvs. pe iCloud. Asa cum am explicat in metoda de mai sus, puteti alege sa faceti backup pentru datele dvs. pe iCloud, selectand optiunea „iCloud” si facand clic pe butonul „Back Up Now”.

Aici, va vom arata cum sa faceti backup pentru datele dvs. iPhone, inclusiv contactele dvs. pe iCloud direct de pe dispozitivul dvs. iPhone.

Pasi pentru backup iPhone Contacte pe iCloud:

Pasul 1: Asigurati-va ca dispozitivul dvs. este conectat la Wi-Fi. Puteti efectua backup si in reteaua dvs. 3G / 4G, dar daca datele de pe dispozitivul dvs. sunt mari, va recomandam Wi-Fi in schimb, deoarece acestea vor salva datele mobile.

Pasul 2: Navigati la Setari pe iPhone si atingeti iCloud.

Pasul 3: Verificati daca iCloud Backup pentru Contacte este activat pe dispozitiv. Trebuie sa aveti aceasta optiune activata pentru a face backup copiilor de pe datele de contact iPhone pe iCloud. Pentru a activa acest lucru, impingeti glisorul Contacte spre dreapta.

Pasul 4: Faceti clic pe Backup si treceti Backup iCloud la On daca nu este deja activa.

Pasul 5: Apasati butonul Back Up Now pentru a incepe procesul de rezerva.

Asadar, atunci cand alegeti un dispozitiv iPhone X, in cazul in care din greseala se intampla sa stergeti contactele salvate in telefon, acesti pasi va pot ajuta sa le recuperati. De preferat ar fi insa ca de fiecare data cand va salvati contactele, sa le aveti notate atat pe cartela sim, cat si in telefon, iar astfel nu veti mai avea de trecut prin pasii respectivi pentru recuperarea contactelor.

Leave a reply:

Site Footer