Cum sa decorezi un brad de Craciun?

Cum sa decorezi un brad de Craciun?

Impodobirea bradului, nu poate fi ratat acest aspect pentru ca anunta ca mai sunt foarte putine zile  pentru ca sarbatorile de Craciun sa soseasca. Decorarea bradului de Craciun este un moment cu totul special, mai ales pentru cei mai mici din casa, dar nu numai pentru ei, deoarece, la orice varsta, plasarea diferitelor ornamente face ca magia si iluzia sa se stabileasca acolo unde este bradul.

Exista o mie de optiuni pentru a decora bradul de Craciun dupa cum doresti, trebuie sa alegi de la cel mai sobru si elegant stil, la cel care este o explozie de culoare, dar exista o serie de premise care te pot ajuta ca totul sa arate perfect. Descopera in acest articol cele mai bune sfaturi despre cum sa decorezi un brad de Craciun artificial astfel incat al tau sa arate mai frumos ca niciodata si sa straluceasca cu propria lumina in aceste Sarbatori. Vezi aici cum poti alege un brad de Craciun.

Alege bradul de Craciun

Notiuni de baza precum alegerea bradului potrivit este primul pas pentru a avea  cel mai bun decor de Craciun in casa ta. Poti opta pentru un molid natural sau un brad artificial, dar aminteste-ti ca in primul rand, ar trebui sa te gandesti intotdeauna la replantarea ulterioara a acestuia daca il cumperi cu radacini.

Alege arborele intotdeauna luand in considerare spatiul disponibil. Nu intotdeauna cu cat este mai mare cu atat mai bun! Bradul de Craciun trebuie sa aiba o importanta proprie si este convenabil ca acesta sa aiba un spatiu minim in jurul sau liber de alte ornamente sau obiecte mari. In ceea ce priveste inaltimea sa, ar trebui sa lasi  de cel putin aproximativ 50 – 60 cm intre cea mai mare parte a bradului, unde va sta steaua.

Alege  unde si cum sa-l asezi in locuinta ta

Tinand cont de sfaturile din sectiunea anterioara, cauta locul perfect pentru bradul de Craciun. Un colt al camerei de zi (fara a-l lipi de perete) poate fi ideal, deoarece ideea este de a-l plasa intr-un punct care  il arata in toata splendoarea sa, dar fara a impiedica trecerea. Cand il asezi, asigura-te ca are o baza buna, o sustinere larga sau un suport care ii confera stabilitate totala.

Acesta este un detaliu important, astfel incat, odata ce ornamentele sunt aprinse, bradul sa isi poata mentine echilibrul fara probleme. In cazul  brazilor artificiali, petrece timpul necesar pentru a deschide bine fiecare ramura, cautand un aspect cat mai natural posibil.

Pariaza pe propriul stil

Este o chestiune de preferinte si nu exista niciunul mai bun decat altul. Rosu si auriu, argintiu si albastru, bradul alb si verde sau multicolor…. orice stil pe care il alegi va arata bine, atata timp cat obtii un rezultat armonios si incluzi un element care da luminozitate si luminozitate.

Incepe sa plasezi luminile

Decorarea unui brad de Craciun este simpla, dar este esential sa urmezi o comanda minima, astfel incat rezultatul sa fie bun. Prin urmare, inceputul prin plasarea luminilor , este o optiune buna.

Leave a reply:

Site Footer