Cum sa decorezi elegant un brad de Craciun?

Cum sa decorezi elegant un brad de Craciun?

 Oricine poate pune niste lumini pe un brad, dar bradul de Craciun frumos decorat poate ilumina spiritul de sarbatoare al tuturor celor care il vad. Asigurati-va ca decorati elegant, astfel incat sa arate rafinat si clasic.

Veti avea nevoie de unele sfaturi de planificare si un buget pentru ornamente, si apoi va trebui sa pui toate decoratiunile in ordine. Cele mai bune rezultate se vor obtine cu brazi artificiali de lux.

Alegeti un brad. Bradul tau este panza ta, asa ca este important sa alegi unul bun (ornamentele frumoase nu pot face mare lucru pentru un brad prizat). Unii oameni prefera aspectul si mirosul unui pin real sau al unui brad, in timp ce altii prefera fiabilitatea unuia fals. Locurile in care locuiti pot influenta, de asemenea, datorita reglementarilor de securitate la incendiu. Indiferent de ceea ce alegeti, iata cateva puncte de care trebuie sa tineti cont:

  • Luati un brad care are o forma buna. Daca aveti de gand sa luati un brad real, asigurati-va ca il vedeti fara plasa care il protejeaza, cautati unul plin de ramuri distantate uniform si cu o forma simetrica care se ingusteaza in sus. Cu cat ramura are mai multe sfaturi, cu atat mai bine. Daca aveti de gand sa puneti un brad artificial si sa va modelati ramurile, incercati sa le indoiti in asa fel incat sa nu puteti vedea centimetrii de spatiu care separa unele ramuri de celelalte.
  • Puneti o baza si un picior de brad. Pentru brazii reali, veti avea nevoie de o baza cu un recipient adanc de apa, pe care va trebui sa-l umpleti des cu apa.

Alegeti o schema de culori. O schema de culori aleasa cu atentie va face bradul sa para frumos si complet. Retineti sa alegeti ceva care nu intra in conflict cu camera in care se afla bradul si ca este posibil sa trebuiasca sa renuntati la un spatiu de depozitare ale jucariilor copiilor sau sa inlaturati obiectele care se ciocnesc cu bradul. Cu toate acestea, iata cateva scheme de culori populare pe care le-ati putea incerca:

  • Culorile clasice de Craciun sunt rosu si verde. Accentuati bradul verde cu ornamente rosii, cum ar fi ghirlande si globuri; Daca doriti sa adaugati cateva cercuri intr-o culoare metalica, incercati auriu si argintiu. Luminile rosii, verzi sau albe vor functiona cel mai bine cu acest stil.
  • Culori de iarna, cum ar fi albastru, argintiu si violet. Foloseste-ti bradul pentru a imita zapada, culorile stralucitoare ale unui Craciun alb. Daca alegeti aceasta gama, incercati sa evitati amestecarea lucrurilor rosii, galbene sau aurii; in schimb alege lumini albe sau albastre pentru a pune pe brad. Pentru un look de iarna cu adevarat minimalist foloseste doar ornamente albe si argintii.
  • Culori metalice, cum ar fi auriu, argintiu si bronz. Vestea buna este ca, culorile metalice sunt mai usor de asortat si te poti juca cu una, doua sau trei culori. Aceste culori sunt accentuate mai mult cu lumini albe asa ca foloseste o ghirlanda de lumini led in aceasta nuanta si totul va fi perfect.

Leave a reply:

Site Footer