Cum sa decorati un brad de Craciun?

Stiati ca primii brazi artificiali de Craciun au fost realizati de fapt la inceputul anilor 1930 de o companie numita Addis Brush? De la inventia lor, brazii artificiali au continuat sa castige popularitate, iar in zilele noastre majoritatea oamenilor impodobesc de Craciun un brad artificial.

De exemplu, doar in 2007, aproape 18 milioane de astfel de brazi au fost vanduti in SUA, ceea ce ar trebui sa fie surprinzator mai ales in perioadele economice grele.

Se crede de obicei ca cumpararea unui brad artificial de Craciun economiseste bani. Investiti banii o data si folositi copacul an de an. In plus, ajutati mediul salvand un copac sa nu fie taiat.

Un alt mare avantaj al brazilor artificiali de Craciun, este acela ca nu lasa mizerie in urma lor. Cu totii am trecut prin experienta curateniei si a adunarii acelor de brad natural scuturate pe covor. Ei bine, nu este cazul insa si cu brazii artificiali, care nu se scutura si nu lasa ace sa cada pe covor.

Ei bine, dar oare cum puteti sa decorati un brad artificial de Craciun? In cazul in care nu stiti cum sa decorati un brad artificial de Craciun, veti descoperi in urmatoarele randuri cum trebuie sa procedati, incepand de la impodobirea cu instalatii de Craciun, si pana la cele mai noi decoratiuni pentru brad.

Alegeti un stil festiv

Alegerea modului in care doriti sa va decorati bradul de Craciun poate juca un rol important in crearea aspectului festiv al casei dvs. Va plac rosul clasic si aurul, griurile scandinave elegante, paiele de sezon sau culorile luminoase?

Fie ca favorizezi unul dintre aceste aspecte, fie ca vreti sa amestecati si sa le asortati cu cateva, gama bogata si eleganta de decoratiuni si instalatii de Craciun care se gaseste pe piata, in mod sigur face ca bradul dvs. sa arate cat mai bine.

Traditie nordica

Aduceti afara in casa in acest Craciun cu colectia de decoratiuni si accesorii clasice si inspirate din natura. Aceasta colectie se potriveste perfect interioarelor shabby chic si adauga un anumit caracter de Craciun.

Un asemenea brad impodobit este excelent pentru a se amesteca cu decoratiunile existente sau pentru a incepe un aspect cu totul nou. Decoratiunile alese evoca toata caldura si confortul sezonului de sarbatori.

Craciun vintage

Pentru o nota de lux vintage in acest Craciun, exploreaza decoratiunile de Craciun vintage si accesoriile pentru casa. Nuantele subtile de sampanie, roz intunecat si albastru pal sunt infratite cu finisaje opulente in metalice, sclipici si perlate pentru un stil moale, delicat, care arata minunat toata iarna.

Brad impodobit pentru cei mici

In cazul in care aveti copii si doriti sa impodobiti bradul pentru cei mici, atunci cu siguranta este indicat sa optati pentru instalatii de Craciun, decoratiuni de Craciun dar si bomboane de pom. Celor mici le plac brazii de Craciun care sunt decorati frumos, dar care sunt impodobiti si cu bomboane.

Asadar, acestea sunt cateva idei de a decora bradul de Craciun. Fireste, puteti opta pentru oricare astfel de stil de impodobire a bradului de Craciun, in functie de propriile preferinte.

Leave a reply:

Site Footer