Cum sa cresti traficul pe site si numarul conversiilor?

Cum sa cresti traficul pe site si numarul conversiilor?

Atunci cand detii un site pentru afacerea ta, in mod evident iti doresti un numar cat mai mare de vizitatori pe site, care mai apoi sa devina clienti ai firmei tale.

Pentru a avea un numar cat mai mare de clienti pe site, prima conditie este aceea de a avea un site care se incarca rapid, pentru ca in caz contrar, vizitatorii vor putea sa viziteze paginile web ale concurentilor tai.

Pentru asta, va trebui sa ai un web hosting de cea mai buna calitate, asa ca daca nu il ai deja, poti accesa rapid pagina Gazduireenterprise.ro, pentru a gasi solutii avantajoase de gazduire web, si cu siguranta un serviciu de gazduire dedicate, un serviciu de gazduire vps, sau un orice alt tip de gazduire, iti poate fi de mare ajutor.

Odata ce ai ales serviciul de web hosting, cu siguranta mai ai mult de munca pentru a convinge vizitatorii de pe site sa iti devina clienti, asa ca ai putea incepe printr-o campanie de marketing traditional, precum reclamele tv de exemplu, insa ai putea sa apelezi si la inbound marketing care va ajuta rapid clientii sa afle de afacerea ta.

In primul rand, ar trebui sa ai un continut interesant pentru toate tipurile de vizitatori, iar in acest fel, site-ul tau va putea sa fie gasit de tot felul de potentiali clienti. Acest proces poarta denumirea de content marketing, datorita faptului ca folosesti continutul pentru a creste traficul de pe site.

Apoi, ar trebui sa fii descoperit de catre toti cei care au nevoie de serviciile si de produsele tale, asa ca ar trebui sa folosesti tehnici seo, printre care si optimizarea produselor cheie spre audienta dorita, iar astfel vei fi sigur ca articolele tale vor fi gasite pe web. Ai putea deasemenea sa iti distribui articolele pe toate retelele de socializare.

Un alt sfat ar fi acela de a concrerti vizitatorii in leaduri, si sa dezvolti relatia dintre tine si ei, iar astfel, acestia vor reveni cu drag si cu alta ocazie pe site-ul tau.

Ar fi indicat iarasi sa convertesti leadurile in clienti, iar acest lucru iti va fi la indemana datorita inbound marketing-ului, iar in acest fel vei putea sa comunici cu persoanele care sunt gata sacumpere produsele de pe site-ul tau.

Indica tar fi deasemenea sa analizezi sis a ajustezi si tehnicile de marketing, asa ca va trebui sa monitorizezi toate rezultatele si sa vii cu ajustari pentru strategia ta. Va trebui sa analizezi traficul, si vei putea sa gasesti mici erori care pot sa fie rapid schimbate in strategie.

Un ultim amanunt care conteaza foarte mult, este acela ca inbound marketing este un proces continuu, care are nevoie de o mare atentie, in conditiile in care iti doresti ca afacerea ta sa se dezvolte foarte mult.

In momentul in care acest proces este executat cu eficienta maxima, in mod evident genereaza in mod repetat lead-uri pentru afacerea ta.

Asadar, ar cam trebui sa tii cont de toate aceste detalii, in cazul in care iti doresti ca site-ul tau sa aiba un numar cat mai mare de clienti transformati din vizitatori pe site.

Leave a reply:

Site Footer