Cum sa alegeti un smartphone?

Cum sa alegeti un smartphone?

Cautarea unui smartphone nou, care sa faca fata tuturor cerintelor dvs., este o sarcina destul de dificil de indeplinit, care poate dura destul de mult timp, si s-ar putea dovedi a fi o incercare provocatoare doar pentru ca exista atat de multe modele din care sa alegeti.

In afara de marca telefonului si buget, este necesar sa luati in considerare si sistemul de operare, precum si motivul pentru care aveti nevoie de o inlocuire.

Exista asadar cativa factori de luat in considerare pentru a alege telefonul potrivit, iar in continuare vom discuta putin pe marginea acestui subiect.

Buget

Bugetul este foarte important, pentru ca in functie de banii avuti la dispozitie, va alegeti telefonul. Daca aveti un buget redus, puteti lua in considerare ideea de a cumpara un smartphone de la o casa de amanet telefoane Bucuresti, la un pret decent, dar care a fost fabricat de catre un brand de top.

Daca aveti un buget mare la dispozitie, atunci solutiile cu siguranta sunt mai multe, si puteti alege chiar si dispozitive noi, de la cei mai renumiti producatori de pe piata.

Caracteristici principale de cautat intr-un smartphone

Cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le cautati atunci cand cumparati un smartphone nou, includ dimensiunea dispozitivului, marca acestuia, procesorul, camera si sistemul de operare. De asemenea, trebuie sa luati in considerare ce fel de aplicatii intentionati sa utilizati pe noul dispozitiv si daca doriti conectivitatea 4G pentru a accesa internetul din mers.

Alte aspecte la care trebuie sa va ganditi includ posibilitatea de a filma un videoclip 4K cu dispozitivul dvs., precum si o constructie rezistenta la apa pentru a va asigura ca gadgetul dvs. nu va fi deteriorat de ploaie sau daca il scapati in apa.

Sistem de operare

Pentru mai multi utilizatori, platforma software a dispozitivului, reprezinta alegerea principala pe care trebuie sa o faca atunci cand cumpara un telefon nou. Cea mai importanta lupta se da intre iOS si Android, dat fiind faptul ca acestea sunt doua dintre cele mai populare sisteme de operare de pe piata, iar majoritatea telefoanelor ruleaza pe ele.

Aceste doua platforme sunt de fapt mai similare ca niciodata, deoarece fiecare dintre ele a imprumutat de la cealalta de-a lungul anilor. Majoritatea aplicatiilor preferate, precum Spotify, Facebook, Netflix si produsele Google vor functiona foarte bine pe ambele sisteme de operare.

Capacitatea bateriei

Aceasta catacteristica este de-asemenea una foarte importanta, pentru ca veti dori un smartphone care sa reziste cat mai mult timp incarcat. Ideal ar fi sa alegeti un smartphone care sa aiba o baterie cu o capacitate cu cel putin 3500 mAh, pentru a avea o durata de viata decenta.

Acestea sunt asadar, cateva dintre detaliile importante pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care va aflati in cautarea unui smartphone. Cu siguranta, doar dvs. puteti stabili ce telefon alegeti, insa o idee buna ar fi sa treceti mai intai pe la o casa de amanet telefoane, pentru a vedea ce dispozitive gasiti, si la ce preturi. S-ar putea sa faceti o afacere buna cumparand un smartphone scos pe piata de catre Apple, Samsung sau Huawei, de la amanet, la un pret foarte mic.

Leave a reply:

Site Footer