Cum rezervam un loc de parcare in Otopeni?

Cum rezervam un loc de parcare in Otopeni?

Dat fiind faptul ca Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni este cel mai mare aeroport din Romania, de aici calatoresc in strainatate dar si in tara, mii de persoane, in fiecare zi.

Totodata, pe acest aeroport sosesc zilnic mii de persoane atat din toate colturile lumii, dar si din marile orase ale tarii. Ei bine, cei care trebuie sa plece in diferite locatii de pe aeroportul din Otopeni, cu siguranta isi doresc sa ajunga in timp util la aeroport pentru check-in, dar si pentru a se imbarca.

Multi dintre cei care urmeaza sa calatoreasca in strainatate cu avionul de pe cel mai mare aeroport al tarii, aleg sa mearga cu taxi la aeroport, pentru ca le este teama de faptul ca nu gasesc loc de parcare in aglomerata parcare a aeroportului.

Tinand cont de numarul de persoane care zi de zi sosesc sau pleaca de pe acest aeroport in diferite alte locatii, este firesc ca locurile de parcare din parcarea aeroportului sa fie mai mereu ocupate.

Aceasta veste insa nu trebuie sa ii intristeze pe cei care cauta loc de parcare in Otopeni, pentru ca exista diferite parcari private, unde cei interesati isi pot lasa sa stationeze masinile pana cand se intorc din calatorii.

Exista parcari scumpe, dar si parcari ieftine, asa ca in functie de preferinte si din functie de situatia financiara, fiecare alege parcarea ideala pentru masina sa, pe toata durata calatoriei.

Cea mai inteleapta idee pentru cei care au de gand sa isi lase masina intr-o parcare privata din Otopeni, este aceea de a cauta cea mai ieftina parcare. Mentionam faptul ca la Airport-parking.ro ai parcare Otopeni aeroport ieftina, iar masina se afla in siguranta atata timp cat vei fi plecat in calatorie.

In urmatoarele randuri vei descoperi cateva beneficii pe care ti le poate pune la dispozitie aceasta parcare privata, in comparatie cu alte parcari private din apropierea aeroportului.

In primul rand precizam faptul ca discutam despre o parcare foarte ieftina. Exista de exemplu parcari private unde pentru prima zi de stationare in parcare a masinii, taxa este de 100 de lei.

Exista deasemenea si parcari unde pentru prima zi de stationare a masinii, taxa este de 60-70 de lei, sau parcari care pentru prima zi solicita 80-90 de lei, iar mai apoi fiecare zi de stationare va porni de pe la 10 lei.

Ei bine, proprietarii de autoturisme care intentioneaza sa isi lase masinile in parcarea aeroportului, pot avea surpriza placuta de a plati doar 40 de lei pentru prima zi de stationare a masinii in parcare.

Apoi, pentru cea de a doua zi, se va plati o taxa de 10 lei, adica 50 de lei pentru cele doua zile, iar incepand cu cea de a treia zi, se va plati o taxa de 6 lei pentru fiecare zi in care masina va stationa in parcare.

De exemplu, trei zile de parcare vor costa 56 de lei, in timp ce 4 zile de parcare vor costa 62 de lei, iar cinci zile de parcare vor costa 68 de lei. Dupa cum se poate vedea, pretul va creste cu cate 6 lei pentru fiecare zi de parcare.

Facand o comparatie intre aceste tarife si cele care pornesc de oa 80-100 de lei pentru prima zi, iar apoi cate 10 lei pentru fiecare zi de stationare a masinii in parcare, nu putem decat sa spunem ca Airport Parking reprezinta cea mai atractiva solutie pentru parcare ieftina in Otopeni.

Cei care vor fi plecati o perioada indelungata de timp, pot opta pentru parcare pe termen lung, iar pentru 20 de zile vor plati de exemplu 158 de lei, pentru 30 de zile vor plati 218 lei, in timp ce pentru 31 zile vor plati 224 de lei.

Avantajul celor care parcheaza aici masina pe perioada in care vor fi plecati, este acela ca vor beneficia de transport gratuit din parcare la aeroport, si de la aeroport inapoi la parcare, la intoarcere.

Deasemenea, trebuie sa amintim si faptul ca parcarea este ingradita si dotata cu camere video de ultima generatie, pasinile sunt pazite de catre agenti de securitate, iar accesul in parcare al persoanelor neautorizate este interzis.

Deci, tinand cont de aceste detalii, Airport Parking este cea mai buna solutie pentru stationarea masinii in Otopeni

Leave a reply:

Site Footer