Cum resetezi un Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Cum resetezi un Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Utilizatorii de smartphone-uri cunosc faptul ca in anumite situatii este nevoie sa iti resetezi telefonul pentru ca dispozitivul sa revina la setarile din fabrica.

De fapt, revenirea la setarile din fabrica este o functie pe care o are orice marca si model de telefon, indiferent de sistemul de operare. Aceasta functie are rolul de a sterge complet toate datele, astfel ca dispozitivul se va intoarce la starea initiala, precum un telefon nou.

Ei bine, chiar daca celebrii producatori de la Samsung au scos pe piata modelele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, inca sunt la mare cautare si foarte apreciate de catre utilizatori si modelele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

In ciuda faptului ca aceste doua modele de telefoane sunt extraordinare, sunt cazuri in care si ele pot sa intampine anumite probleme de functionare, asa ca inainte de a cauta un service gsm care presteaza servicii de reparatii Samsung, ar trebui sa stii si tu cum sa iti resetezi dispozitivul.

Pentru a reseta un astfel de model de telefon, fie ca vorbim de Galaxy S56 sau Galaxy S6 Edge, putem alege mai multe variante prin care sa efectuam aceasta operatiune. Metoda cea mai simpla este aceea de a reseta dispozitivul accesand setarile telefonului.

La Galaxy S6, vei intra in pagina Settings, apoi Backup and reset, vei selecta Factory Data Reset, dupa care vei alege Reset Device. Deci uite cat este de simplu, pentru ca in momentul in care telefonul se va restarta vei avea un dispozitiv precum a fost in momentul in care l-ai cumparat.

In cazul in care modelul tau Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge este blocat si nu poti accesa setarile telefonului pentru a realiza aceasta operatiune, poti sa stergi toate datele din telefon utilizand Android Device Manager, prin contul Google pe care l-ai creat in momentul in care ti-ai cumparat telefonul. Pentru a putea realiza aceasta operatiune va trebui insa ca telefonul tau sa fie conectat la internet.

Deasemenea, daca dispozitivul iti este conectat la internet si ai un cont Samsung care este asociat pentru Galaxy S6, atunci iti poti debloca telefonul iar mai apoi sa il resetezi folosind functia Find My Phone.

Si daca dispozitivul este conectat la internet, il poti boot-a in modul revocery, dupa care poti sa il resetezi fara probleme. Daca vrei sa resetezi dispozitivul in acest fel, cand vei ajunge in acest mod, vei selecta Wipe data/ factory reset, folosindu-te de tastele de la volum si tasta power, dupa care vei apasa OK.

Dupa ce vei confirma operatiunea, dispozitivul se va reseta imediat, iar in scurt timp va reveni la setarile din fabrica, astfel ca vei avea un telefon precum a fost in momentul in care l-ai cumparat.

In cazul in care ai efectuat o actualizare de sistem, si vei dori ca telefonul sa revina la forma initiala, din pacate acest lucru nu se mai poate, si chiar daca iti vei reseta dupa un anumit timp telefonul, acesta va avea tot versiunea de android pe care ai apucat sa o actualizezi.

Leave a reply:

Site Footer