Cum puteti imbunatati semnalul wifi pe Android?

Cum puteti imbunatati semnalul wifi pe Android?

Smartphone-ul poate fi utilizat in foarte multe scopuri in zilele noastre, iar in 99% dintre cazuri, avem nevoie de internet, fie wifi, fie date mobile.

Cand va aflati intr-o incapere si exista wifi, cu siguranta alegeti aceasta sursa de acces la internet, pentru a nu va consuma datele mobile. Cu siguranta insa, indiferent ca folositi un telefon Huawei sau un alt telefon Android, este frustrant cand din diferite motive, semnalul wifi este slab.

Exista cateva aplicatii insa ideale pentru telefoanele Android, care va pot ajuta sa obtineti un semnal wifi mai bun, iar in continuare puteti descoperi despre ce este vorba.

  1. WIFI Network Signal Booster (Amplificator de semnal al retelei WIFI)

Aceasta aplicatie este foarte usor de folosit, indiferent de dispozitivul Android pe care il folositi, si care poate fi un telefon Huawei, Samsung, Sony, etc., sau chiar si o tableta.

Instructiunile sunt usor disponibile si, pentru a face lucrurile si mai usoare, exista doua butoane mari pe ecranul de pornire, respectiv in reteaua celulara. Dupa ce selectati reteaua pe care doriti sa o stimulati, poate fi necesar sa asteptati cateva secunde inainte de a vedea rezultatele.

Aplicatia a fost proiectata pentru a fi simplu de utilizat. Asadar, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia si sunteti gata sa va amplificati semnalele Wifi. Trebuie remarcat faptul ca semnalele dvs. pot disparea atunci cand aplicatia este in proces de stimulare a retelei.

Partea cea mai buna este ca aceasta aplicatie este complet gratuita pentru a fi descarcata, desi exista cateva anunturi la bord. Dezvoltatorii nu ofera o achizitie in aplicatie, asa ca nu exista nicio modalitate de a face ca anunturile sa dispara. WIFI Network Signal Booster este compatibil cu telefoanele si tabletele care ruleaza Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

  1. WIFI Speed ​​Booster

Poate ca una dintre aplicatiile mai bine concepute in acest scop, WIFI Speed ​​Booster aduce multe pe masa in comparatie cu aplicatiile de rapel standard. Acest instrument este conceput special pentru retelele Wifi, astfel incat nu va trebui sa va confundati intre imbunatatirea retelei dvs. de date celulare si WiFi-ul casnic.

Pe langa cautarea simpla a celor mai bune retele, aplicatia poate inchide si aplicatii de fundal care consuma prea multe date. Desi acest lucru nu reprezinta o multime de pierderi de date, aplicatiile de fundal tind sa incetineasca viteza internetului, astfel incat inchiderea acestor aplicatii este cruciala pentru imbunatatirea vitezei Wifi.

Daca nu sunteti sigur cu privire la viteza pe care o obtineti pe smartphone, WIFI Speed ​​Booster are, de asemenea, o functie decenta de testare a vitezei pentru a obtine rezultate exacte ale vitezei, inclusiv viteze de descarcare / incarcare, precum si latenta si alte detalii relevante despre reteaua dvs.

La fel ca alte aplicatii de rapel, aceasta aplicatie va va afisa numarul de dispozitive conectate la reteaua dvs. WIFI Speed ​​Booster este o aplicatie gratuita pe Play Store. Nu exista achizitii in aplicatie. Aceasta aplicatie de rapel va functiona cu dispozitivele care ruleaza Android 4.0.3 sau o versiune ulterioara.

  1. Perfect Network Signal Booster

Aceasta aplicatie este destinata utilizatorilor carora le place sa cunoasca toate detaliile conexiunii lor Wifi. Aplicatia face acest lucru oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a afla despre numarul de dispozitive conectate la un moment dat, analizand de asemenea, de ce viteza este lenta.

Utilizatorii se pot scufunda adanc in setarile routerului lor, folosind doar aceasta aplicatie. Pe langa faptul ca va ajuta sa cresteti calitatea semnalelor Wifi, aplicatia va optimiza de asemenea conexiunile 3G si 4G LTE, acolo unde este cazul.

De asemenea, aveti capacitatea de a ajusta canalele Wifi pentru a obtine un control mai bun asupra vitezei cu care va confruntati. Acest lucru poate fi deosebit de utila daca va aflati intr-o retea aglomerata.

In sfarsit, aplicatia va permite de asemenea, sa va verificati viteza de internet pentru a afla daca furnizorul dvs. de internet ofera ceea ce platiti. O combinatie a tuturor acestor functii face din aceasta o aplicatie de rapel wifi destul de decenta.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata din Google Play Store, dar din pacate vine cu reclame. In lista se mentioneaza ca aplicatia va functiona cu dispozitive care ambaleaza Android 4.1 sau o versiune ulterioara.

Leave a reply:

Site Footer