Cum poti crea o husa pentru smartphone?

Cum poti crea o husa pentru smartphone?

In momentul in care detii un telefon mobil inteligent de la un brand oarecare de pe piata, cu siguranta nu te va preocupa foarte mult ingrijirea si intretinerea acestuia, pentru ca esti constient de faptul ca un dispozitiv de la un asemenea producator, nu are o valoare foarte mare.

Ei bine, lucrurile se schimba insa, atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile fabricate de catre cele mai renumite branduri de pe piata, astfl ca in momentul in care detii un asemenea dispozitiv este logic faptul ca te vei ocupa foarte mult de intretinerea si ingrijirea terminalului.

De exemplu, in cazul in care iti cumperi un dispozitiv de la Samsung, cu siguranta iti vei echipa telefonul cu un geam de protectie din sticla, care poate sa ofere o buna protectie display-ului, atat in caz de impact, cat si impotriva altor factori.

Un alt accesoriu spre care ar cam trebui sa iti indrepti atentia in momentul in care iti cumperi un smartphone de la acest producator, este husa de protectia pentru dispozitiv, si cu sigurnta vei gasi o multime de huse Samsung care sa fie pe placul tau.

Vei putea sa optezi pentru o multime de modele, de la huse tip carcase, si pana la huse de tip saculet sau huse flip cover, si cu siguranta vei gasi accesoriul ideal pentru telefonul tau.

Materialele din care se realizeaza aceste huse sunt diferite de la caz la caz, asa ca poti sa gasesti huse din plastic, poti gasi si huse din silicon sau huse din piele.

In cazul in care insa, nu esti multumit de modelele de huse pe care le gasesti, poti alege sa iti confectionezi de unul singur husa, si cu siguranta te vei descurca.

Daca de exemplu, ai nevoie de o husa mai eleganta, poti opta pentru o husa din piele, asa ca ai nevoie de piele, de pasla, scai, foarfeca, linear, creta, lipici si eventual o masina de cusut, daca nu vrei sa cosi husa manual.

In momentul in care ai la dispozitie doate aceste materiale, va trebui ca mai intai de toate sa masori telefonul, pentru a cunoaste cu exactitate dimensiunile husei, dupa care va trebui sa tai doua bucati din piele, si doua bucati din pasla.

Odata ce ai efectuat aceasta operatiune, vei putea incepe sa cosi pasla, iar apoi vei coase pielea, care vine la exterior, si uite ca deja ai reusit sa iti confectionezi husa.

Pe bucatile din piele, poti sa cosi tot felul de elemente decorative, fie din piele de alta culoare, fie dintr-un alt material.

Cu siguranta o astfel de husa in momentul in care ai si putina imaginatie, iti va ajuta telefonul sa aiba un grad ridicat de personalizare, insa in cazul in care iti doresti o husa mai eleganta, atunci cu siguranta vei opta pentru o husa de cumparat, de preferat un model confectionat din piele.

In cazul in care nu gasesti o husa din piele care sa fie pe placul tau, poti sa iti pastrezi telefonul si in husa confectionata de tine, pentru ca in mod evident, si aceasta il va proteja impotriva depunerii prafului si a mizeriei.

Leave a reply:

Site Footer