Cum ne definesc gentile?

Cum ne definesc gentile?

Indiferent ca sunt genti piele sau orice alte tipuri de genti acestea au rolul de a ne defini.

In mod senzationala experta in psihologie Patti Wood din America a scris si o carte in care ne arata modul in care stilul de a purta o geanta ne poate reflecta trasaturile de personalitate. Spre exemplu persoanele care tin foarte strans poseta sunt mai posesive.

Femeile care sunt elegante si sunt obsedate de a fi mereu in pas cu moda, sunt pline de ele si nu sunt chiar atat de interesate de viata din gospodarie si de familie isi tin gentile agatate de brat.

Femeile care tin gentile puse la intamplare alaturi de mai multe bagaje ori sacose sunt obosite tot timpul, muncesc mult alearga prin tot felul de magazine pentru a face aprovizionarea si sunt de fiecare data gata sa se sacrifice pentru familie.

Persoanele care isi tin poseta ca si cand ar fi o servieta sunt foarte sigure pe ele si isi fac treaba cat mai precis fara sa le peste de ce spune lumea despre ele.

Aceste femei care isi tin geanta in brate sunt extrem de preocupate de continutul gentii si isi urmaresc interesele iar femeile care poarta geanta in mod neglijent pe umar nu au grija de viata lor si isi doresc da fie in centrul atentiei tot timpul insa nu sunt sigure pe propriile capacitati si aptitudini. Sunt si femei carora le tin geanta alte persane si nu le putem analiza.

Geanta agatata de brat e preferata de Monica Gabor si defineste femeile care au o inclinatie spre moda si carora le place sa ramana tot timpul elegante, femeilor care se simt superioare si celor care tin geanta ca si cand ar fi blazon.

Geanta in brate asa cum o poarta si Loredana Groza e in general  pozitie care e preferata de femeile care vor sa fie mereu la moda dar care sunt mult mai interesate de ce se afla in geanta decat de modul in care poarta geanta. Sunt si femei ce stiu ce isi doresc de la viata si isi urmaresc scopurile pana in momentul in care le ating.

Femeile care tin gentile pe umar sunt lipsite de vigilenta si adora sa fie admirate insa nu sunt sigure pe ele. Desi vor sa fie tot timpul in mijloul atentiei in general le este teama ca nu sunt placute de persoanele din jur.

Geanta tinuta ca pe servieta asa cum o poarta de altfel si Andra este caracteristica pentru femeile foarte sigure pe ele care vor sa fie cat mai elegante dar care nu dau doi bani despre ceea ce spune lumea despre ele, actioneaza repede si sunt foarte precise in tot ce fac.

Femeile care isi tin geanta cat mai protector in mana sunt cele care au o mare grija de tinuta lor, cu absolut tot ceea ce le apartine si fac tot ce pot pentru a nu le scapa nimic.

Sunt fiinte destul de zapacite si in general foarte posesive. Geanta tinuta la intamplare e tipica pentru femeile independente sau hotarate.

Leave a reply:

Site Footer