Cum decorati de Craciun cu becuri led?

Luminile de basm sunt minuscule, dar surprinzator de luminoase, frumoase, incredibil de usor de lucrat si pot merge aproape oriunde … cu atat de multe calitati inradacinate combinate, banuim ca ar putea avea o mica magie in ele!

Luminile de zana sunt niste becuri LED minuscule pe un fir subtire de metal flexibil. Sunt disponibile astfel de instalatii luminoase intr-o gama completa de culori distractive, iar abilitatea de a se indoi face ca lumina de zana sa fie perfecta pentru utilizarea cu proiecte mestesugaresti si decorare interioara.

Cele mai multe lumini de basm sunt functionale cu baterii cu functii de cronometrare, cu toate acestea, unele au adaptori de conectare, ceea ce ii face sa se poata adapta la o mare varietate de locatii si situatii de decorare.

In plus fata de sirurile de lumina traditionala de basm, exista mai multe stiluri speciale de lumini de zana disponibile.

Luminile de zana de specialitate

Becurile cu accente decorative – unele lumini de zana au podoabe unice pe sfoara pentru a crea un plus distractiv si decorativ pentru afisajele de lumina. Exemple includ lumini de basm cu pietre de cristal, margele metalice si chiar globuri mici care acopera becurile.

Ghirlande de lumini de basm –  zeci de lumini mici cu LED-uri trag de aceste clustere, ceea ce le face un adaos frumos la piesele centrale si afisele de verdeata. Ciorchine de lumini de basm Garland pot fi indoite si modelate pentru a lucra cu o varietate de decoratiuni.

Lumini de zana din plasa – cu atat de multe optiuni de culoare stralucitoare, luminile cu ochiuri de plasa sunt o alegere distractiva pentru a infasura articole decorative precum coroane si ghirlande sau contur de ferestre si rame. Le puteti atasa chiar si la un pulover de Craciun pentru a crea un design distractiv si luminat!

Lumini de basm panglica – Numele spune totul! Aceste lumini de basm se afla in interiorul unei panglici flexibile – perfecte pentru impachetarea cadourilor sau adaugarea unui pop de culoare la coroane, ghirlande si decoratiuni de manta de Craciun.

Sprays Light Fairy – Aceasta frumoasa decoratie de lumina in cascada combina mai multe suvite de lumini de zana LED impreuna. Sprays-urile usoare pot fi conectate si includ un controler care va permite sa alegeti dintre 8 functii diferite.

Bile de lumina de basm – sunt sfere cu cadru metalic invelite cu lumini de zana LED! Acestea sunt frumoase decoratiuni suspendate – perfecte pentru utilizarea in copaci, peste pridvor si ca iluminare ambientala pentru interior.

Idei de decorare cu lumini de zane

Coroane de iluminat si ghirlanda – Aceasta idee este atat de usoara! Inveliti doar lumini de basm in jurul unei coroane de vacanta sau ghirlanda pentru a adauga o stralucire stralucitoare care poate fi oprita cu o rabatura a comutatorului pentru baterii!

Candelabru luminos de sarbatori – Infasurati lumini de basm in jurul unui cadru de coroana de sarma si fixati pachetul de baterii pe cadru folosind banda electrica sau cravate, apoi infasurati rama intr-o tesatura pura lasand putin spatiu pentru a adauga decoratiuni.

De aici atarnati fulgi de zapada, panglici si ornamente din cadru, apoi legati cateva panglici de aceeasi lungime pe fiecare parte pentru a crea o modalitate de a-l atarna. Acum doar aprinde-ti luminile de zana si bucura-te!

Baloane de Craciun cu lumina – Creati bile de lumina de Craciun prin infasurarea unei sfere de vita de vie in lumini de basm.

Apoi agatati-va bilele de lumina de crengile copacilor sau asezati-le in plantatii pe fiecare parte a usii din fata. Daca bricolajul nu este stilul tau, poti achizitiona bile usoare din cadru din metal realizate in mai multe culori!

Leave a reply:

Site Footer