Cum ascultati radio pe telefoanele din gama Galaxy A?

Foarte multi dintre cei care au nevoie de un telefon mobil inteligent, se orienteaza spre diferite telefoane de la Samsung. Samsung este cel mai apreciat producator de telefoane mobile de pe piata, in conditiile in care vine in intampinarea utilizatorilor atat cu telefoane de ultima generatie, cat si cu telefoane low cost sau telefoane midrange.

Dispozitivele din gama Galaxy A, iar aici ne referim la modele precum Samsung Galaxy A11, A21, A31, A41, A51 și A71, dispun de specificatii mai mult decat decente, iar preturile lor sunt foarte atractive.

Utilizatorii pot face o multime de lucruri interesante cu aceste telefoane. Majoritatea asculta muzica pe Youtube, dar exista si persoane carora le place sa asculte postul preferat de radio. Ei bine, acesti utilizatori vor dori sa asculte radioul preferat si pe aceste telefoane.

Mai multe detalii despre cum se poate asculta un post de radio pe telefoanele mentionate anterior, puteti afla in continuare.

Cu radio FM activat pe telefonul dvs. Galaxy, puteti asculta posturile de radio preferate oricand si oriunde, fara a fi nevoie sa va conectati la internet.

Cerinte pentru utilizarea tunerului radio FM

Radio FM incorporat: dispozitivul dvs. trebuie sa aiba cip FM pentru a activa radioul. Aceasta functionalitate trebuie activata de producator.

Casti cu fir: veti avea nevoie de casti cu fir pentru a le folosi ca antena.

Aplicatie radio FM: aplicatie radio FM preinstalata pe dispozitivul dvs. pentru a asculta radio FM local.

Cum sa ascultati radio FM pe Samsung Galaxy A11, A21, A31, A41, A51 si A71

Iata un ghid pas cu pas pentru a configura si asculta Radio FM pe telefonul dvs. Galaxy A11, A21, A31, A41, A51 si A71.

Pasul 1: Deschideti aplicatia Radio atingand pictograma Radio.

Pasul 2: Conectati-va castile pentru a activa radioul. Aceasta vor servi ca antena pentru radioul FM.

Pasul 3: Odata ce ati conectat castile, radioul va incepe sa scaneze automat posturile de radio disponibile.

Pasul 4: Dupa finalizarea scanarii, puteti naviga prin posturile disponibile si puteti asculta radioul atingand pictograma tastei sageata stanga (<) sau sageata dreapta (>).

Pasul 5: Pentru a porni sau opri radioul, atingeti pictograma butonului de pornire.

Puteti salva un post de radio in lista de favorite, atingand pictograma stea de langa postul de radio. Pentru a accesa toate posturile favorite, pur si simplu apasati pe fila Favorite din partea de jos a ecranului.

Pentru a reda radioul prin difuzor, atingeti meniul cu 3 puncte din partea dreapta de langa optiunea Scanare si apoi selectati optiunea Redare prin difuzor.

Cum se activeaza inregistrarea radio FM live

Daca doriti sa va inregistrati radioul, aplicatia radio are o functie de inregistrare care va permite sa inregistrati radioul FM live. Iata cum sa utilizati functia de inregistrare.

Pasul 1: Atingeti pictograma Inregistrare de langa butonul de pornire.

Pasul 2: Permiteti permisiunile solicitate pentru a activa inregistrarea.

Pasul 3: Dupa ce ati permis permisiunile necesare, veti putea apoi sa inregistrati postul de radio selectat.

Pasul 4: Atingeti butonul Pauza pentru a intrerupe inregistrarea.

Pasul 5: Atingeti butonul X pentru a inchide inregistrarea fara a salva.

Pasul 6: Pentru a opri si a salva inregistrarea, atingeti butonul Stop.

Pasul 7: Dupa ce atingeti pictograma Stop, acesta va va cere sa denumiti inregistrarea. Dati un nume si atingeti OK pentru a salva inregistrarea.

Pentru a vizualiza inregistrarile, atingeti meniul cu 3 puncte din dreapta langa optiunea Scanare si apoi selectati optiunea Inregistrari. Sub Inregistrari, veti vedea toate inregistrarile salvate. Apasati pe orice fisier pentru a asculta inregistrarea.

Daca dispozitivul dvs. nu vine cu radio FM incorporat, puteti descarca orice aplicatie terta parte pentru a asculta posturile FM locale preferate.

Leave a reply:

Site Footer