Cum ar trebui sa folosesti corespunzator un telefon?

Cum ar trebui sa folosesti corespunzator un telefon?

CDistribuiti locatia cu atnetie. Un numar din ce in ce mai mare de aplicatii permit prietenilor sa isi identifice locatia fizica reciproca. Daca utilizati un astfel de serviciu, faceti acest lucru numai cu prietenii pe care ii cunoasteti personal si cunoasteti caracteristicile de confidentialitate ale serviciului.

Faceti o conversatie (nu o prelegere) cu copiii dvs. despre utilizarea smartphone-urilor. Luati in considerare elaborarea unui contract de familie pentru familia dvs. si discutati cu copiii dvs. despre motivul pentru care fiecare punct este important (exista un exemplu de contract la ConnectSafely.org/mobile). Daca decideti sa utilizati aplicatii de control parental, discutati-le cu copiii dvs.

Luati in considerare instrumentele de control parental. Exista de fapt doua tipuri majore de controale parentale. Primul este regulile de familie sau liniile directoare pe care le stabiliti impreuna cu copiii dvs., iar al doilea este tehnologia oferita de companiile de telefonie mobila, producatorii de smartphone-uri si dezvoltatorii de aplicatii. Daca utilizati tehnologie pentru a monitoriza sau a limita activitatile telefonului copilului dvs., in majoritatea cazurilor este o idee buna sa fiti in fata cu ei si sa il revizuiti din cand in cand pe masura ce ei se maturizeaza.

Nu trimiteti text si nu manevrati telefonul in timp ce conduceti. Textarea sau chiar atingerea telefonului in timpul conducerii este periculoasa si ilegala in multe state. Daca trebuie sa vorbiti la telefon, utilizati un difuzor sau setul cu casca si comenzile maini libere. Nu trimiteti niciodata text, nu trimiteti sau cititi mesaje de posta electronica sau postati online si daca utilizati telefonul pentru navigare sau pentru a asculta muzica sau podcasturi, setati-l inainte de a pleca sau utilizati recunoasterea vocala fara maini.

Daca telefonul se strica, cumparati piese telefoanede buna calitate, care sa reziste mult timp.

Telefoanele mobile au devenit o necesitate pentru multi oameni din intreaga lume. Abilitatea de a pastra legatura cu familia, cu asociatii de afaceri si cu accesul la e-mail reprezinta doar cateva din motivele pentru importanta crescanda a telefoanelor mobile. Telefoanele mobile de astazi, avansate din punct de vedere tehnic, sunt capabile nu numai sa receptioneze si sa trimita apeluri telefonice, ci sa stocheze date, sa faca fotografii si chiar sa poata fi utilizate ca walkie-talkie, pentru a numi doar cateva dintre optiunile disponibile.

Atunci cand telefoanele celulare au fost introduse pentru prima oara in public, acestea au fost voluminoase, costisitoare, iar altele au nevoie de o unitate de baza care trebuia sa fie transportata impreuna cu telefonul. Receptionarea buna a fost o problema majora si, in general, telefoanele mobile precoce au putut fi utilizate numai in anumite locatii, deoarece semnalul a fost deosebit de slab.

 Pe masura ce tehnologia telefonului mobil a avansat, dificultatea utilizarii acestora a devenit mai putin o problema. Astazi, receptia telefonului mobil sa imbunatatit considerabil datorita utilizarii satelitilor si serviciilor wireless. Pe masura ce telefoanele mobile s-au imbunatatit si au devenit simple de utilizat, importanta telefoanelor mobile a crescut in consecinta.

Telefoanele mobile sunt modalitatea perfecta de a ramane conectate cu altii si de a oferi utilizatorului un sentiment de securitate.

Leave a reply:

Site Footer