Cum alegi cele mai bune aplicatii pentru telefonul tau, indiferent de model?

Cum alegi cele mai bune aplicatii pentru telefonul tau, indiferent de model?

Cautarea de aplicatii Android bune in Magazin Play poate fi o sarcina coplesitoare. Oferta este gigantica si creste in fiecare zi. Prin urmare, aceasta selectie reuneste cele mai bune aplicatii pe care le poti utiliza pe Android.

Consulta lista completa de mai jos si cu siguranta vei avea la insemana o multime resurse necesare si nu vei mai avea nevoie de reparatii telefoane Bucuresti pentru mult timp de acum incolo.

Cel mai bun messenger pentru Android

Aplicatiile de mesagerie sunt esentiale pentru toti. Daca doresti sa comunici cu alti oameni in fiecare zi, cu siguranta vei avea nevoie de un instant messenger bun. Alege unul:

  • Whatsapp

WhatsApp este cea mai populara aplicatie pentru cei care locuiesc in Romania si trebuie sa comunice zilnic. In prezent, aplicatia are numeroase instrumente de personalizare care impartasesc momentele zilnice intre utilizatori prin videoclipuri si fotografii.

  • Telegram

Din ce in ce mai multi oameni incearca aceasta aplicatie si o aproba, deoarece Telegram ofera acelasi lucru ca si WhatsApp, dar cu multe functii suplimentare, precum posibilitatea de a trimite fisiere mult mai mari, de pana la 1,5 GB. Grupurile accepta, de asemenea, mai multi oameni decat competitorul lor principal, oferind resurse pentru a cita un alt utilizator si a cripta mesaje noi, roboti si teme.

Tastaturi ideale pentru smartphone

  • Gboard, tastatura Google

Tastatura este utilizata pe scara larga, in special pentru cei carora le place integrarea cu serviciile Google, fiind capabila sa partajeze gif-uri, tastarea multilingva care permite corectii automate in oricare dintre limbile activate, inclusiv traducerea textului pe masura ce tastezi. Poti alege dintre mai multe machete, de la intuneric, colorat la lumina clasica. Cel mai bun lucru este ca o poti descarca gratuit.

  • Fleksy

Aceasta tastatura o aplicatie ideala pentru tastarea rapida si precisa. Multi utilizatori adopta Fleksy, in principal datorita diferentialelor sale, care sunt vizibile dupa cateva ore de utilizare. Tastatura are si comenzi rapide pentru stergerea cuvintelor, personalizarea termenilor si dictionarelor. O poti folosi gratuit.

  • SwiftKey

Swiftkey nu are nevoie de nicio introducere. Oricine cauta o tastatura functionala va gasi aplicatia o optiune excelenta. Verificarea ortografica este cea mai buna, la fel si recunoasterea cuvintelor. Personalizarile sunt, de asemenea, punctul forte al tastaturii.

Aplicatii meteo pentru telefon

  • Morecast

Aplicatia ofera o varietate de functii: radar Doppler interactiv, verificarea timpului de navigatie, prognozele meteo pe ora, informatii despre viteza vantului si furtunile, comparatii meteo si mii de fluxuri live care arata conditiile meteorologice actuale din intreaga lume. Aplicatia este foarte intuitiva si are un design foarte bine intretinut.

Pagina de pornire ofera o prezentare instantanee a conditiilor meteorologice si date mai detaliate (viteza vantului, prognoza temperaturii etc.). Daca doresti si mai multe informatii, Morecast iti ofera: grafica chiar mai detaliata si informatii exacte care acopera presiunea atmosferica, vizibilitatea, precipitatiile, umiditatea si multe altele.

Cel mai bun editor video pentru Android

  • PhotoDirector

PhotoDirector este un pachet complet de instrumente. Aplicatia are tot ce au nevoie utilizatorii, cum ar fi instrumente pentru text, filtre, corectarea curbei, HSL, niveluri, expunere si alte cateva instrumente si ajustari. Dezvoltat de CyberLink, un renumit brand cu sediul in Taiwan, PhotoDirector este o aplicatie foarte recomandata pentru utilizatorii obisnuiti si profesionisti.

Aplicatii de productivitate pentru Android

  • Dashlane

Administratorii de parole sunt foarte utili si te pot ajuta intotdeauna atunci cand uiti o combinatie, printre atat de multe pe care le folosesti zilnic. Aplicatia functioneaza atat online, cat si offline, folosind coduri criptate pentru a-ti mentine informatiile in siguranta.

  • Dropbox

Dropbox permite tuturor sa incarce si sa transfere fisiere in cloud, partajandu-le cu oricine. Stocheaza fotografii, videoclipuri, documente si alte fisiere in cloud si le poti accesa de pe orice computer sau dispozitiv mobil, oriunde te afi. Si cu functii avansate de partajare, este usor sa trimiti fisiere mari sau mici prietenilor, familiei si colegilor de munca.

Leave a reply:

Site Footer